Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

okropna obsługa w sklepie POLO

~...novy... niezalogowany
15 sierpnia 2015r. o 18:12
ostatnio byłem w sklepie polo w Bolesławcu i byłem świadkiem jak pani na stoisku mięsnym krzyczała na klienta.starsza pani ciemne włosy w okularach.chciałem podkreślić iż klient był grzeczny.Ona odstrasza klientów sklepu.MASAKRA. CZY WY TEŻ MIELIŚCIE TAKIE LUB PODOBNE WRAŻENIA?????
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
15 sierpnia 2015r. o 20:25
Panie na kasie siedzą tam za karę. Wiem ze to jest ciężka praca klienci są różni ale jak mowie do widzenia i dziękuję to wypadałoby odpowiedzieć. Sama jestem kasjerka ale staram się być uprzejma i uśmiechnięta a nie z mina stojącego kota.
~ niezalogowany
15 sierpnia 2015r. o 20:29
Jaka to mina stojacego kota???
~ niezalogowany
15 sierpnia 2015r. o 21:18
~...novy... napisał(a): ostatnio byłem w sklepie polo w Bolesławcu i byłem świadkiem jak pani na stoisku mięsnym krzyczała na klienta.starsza pani ciemne włosy w okularach.chciałem podkreślić iż klient był grzeczny.Ona odstrasza klientów sklepu.MASAKRA. CZY WY TEŻ MIELIŚCIE TAKIE LUB PODOBNE WRAŻENIA?????

Nie. Obsługa normalna.
~ niezalogowany
15 sierpnia 2015r. o 22:19
trzeba było wydrze sie na ta sprzedawczynie. serialnie , to pomaga, nie te czasy gdy taka baba za lada coś znaczyła... narobisz krzyku przyleci jakis kierownik i usadowi "ekspedientke"

ja tak ostatnio zareagowałem w pewnym sklepie, nazwy nie wymienie, ale na prawde dziala
~majętny Stef niezalogowany
15 sierpnia 2015r. o 22:30
~ napisał(a): trzeba było wydrze sie na ta sprzedawczynie. serialnie , to pomaga, nie te czasy gdy taka baba za lada coś znaczyła... narobisz krzyku przyleci jakis kierownik i usadowi "ekspedientke"

ja tak ostatnio zareagowałem w pewnym sklepie, nazwy nie wymienie, ale na prawde dziala

Tak działa podświadomość Polaka. Jeżeli czuje że ma przed sobą równego sobie lub poniżej swojej godności to potrafi się wydrzeć.
A jak przyjdzie szefuncio i opierdzieli taką sprzedawczynię to jest satysfakcja.
Niestety ten zadowolony z obrotu sprawy doświadcza tego na własnej skórze w obozie pracy i staje się to dla niego porządkiem dziennym.
Oczywiście ze strony sprzedawczyni mamy podobne podejście do klienta - przyszedł dziad to można mieć fochy.

A teraz wyobraźcie sobie że staje przed wami kierownik, urzędas lub ksiądz.
Co robicie? :D

Spuszczacie łeb :D

No ale o to chodzi aby plebs się żarł a kierownik z urzędasem i księdzem mają spółę.
~ niezalogowany
15 sierpnia 2015r. o 22:51
~ napisał(a): trzeba było wydrze sie na ta sprzedawczynie. serialnie , to pomaga, nie te czasy gdy taka baba za lada coś znaczyła... narobisz krzyku przyleci jakis kierownik i usadowi "ekspedientke"

ja tak ostatnio zareagowałem w pewnym sklepie, nazwy nie wymienie, ale na prawde działa
Niedowartościowany człowieku nie masz czym się chwalić, sam sobie wystawiłeś opinię. gorzej jak trafisz na takiego, który potraktuje Ciebie jak chama i zachowa się podobnie.
~ niezalogowany
15 sierpnia 2015r. o 23:19
ja niczym nie chwaliłem tylko podałem cenną radę jak należy się zachować w zaistniałej sytuacji...

poza tym to pal go 6 tą durna babę, polecam jednak polecam robic zakupy w Polo, to chyba jedyny polski sklep w bolesławcu, tzn z tych sporometrazowych
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza