Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Chętna Dziewczyna -Towarzyszka na weselu

~ niezalogowany
19 sierpnia 2015r. o 18:10
ale czy 21 letniemu chłopakowi nie pasuje iść samemu na wesele?
widocznie ten chłopak ma jakieś spore kompleksy...
na weselu jest wódka, polowe gości zazwyczaj się nie zna, chyba nie ma lepszej okazji do zapoznania ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 sierpnia 2015r. o 19:30
Malenka91 napisał(a): Życzę kolego powodzenia ze znajdziesz tu chętna dziewczynę na to by iść z tobą na wesele :) i to za darmo.. Pozdrawiam :)

Twoje życzenia mu się przydadzą. Dziewczyny nie lubią dusigroszów.
~ niezalogowany
19 sierpnia 2015r. o 19:36
~ napisał(a): ale czy 21 letniemu chłopakowi nie pasuje iść samemu na wesele?
(...)
na weselu jest wódka (...)

Może chłopak jednak wolałby dobrze się bawić z dziewczyną całą noc zamiast chlać przy stole, to takie dziwne??

Maleńka, dziękuję, że się wypowiedziałaś, bo myślałam, że tylko ze mną coś jest nie tak

Kolego, ja iść nie mogę, ale życzę powodzenia :)
~ niezalogowany
19 sierpnia 2015r. o 19:49
moderatorko, istnieje ryzyko że nie przypadłabyś do gustu i ktoś musiałby się z tobą męczyć całe wesele

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
19 sierpnia 2015r. o 19:51
~ napisał(a): moderatorko, istnieje ryzyko że nie przypadłabyś do gustu i ktoś musiałby się z tobą męczyć całe wesele

hehe... pisząc c.e.n.z.o.r.k.o miałem na mysli rozmówczynie, która cytujac mojego posta wyciela nie pasujące dla niej slowa....
10630
#CNC nieaktywny
19 sierpnia 2015r. o 20:48
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~śmiech na sali napisał(a):
~ napisał(a): Niech zgadnę 300 znajomych na fb i ani jednej chętnej koleżanki, która by poszła z Tobą na wesele i w akcie desperacji szukasz przez ogłoszenie? No brawo!

Czy liczba znajomych na FB to taki dzisiejszy wyznacznik prestiżu w towarzystwie ??

No właśnie nie. To raczej tragedia. Niby tylu znajomych a nie ma z kim na wesele iść? No bez jaj.

A osoba która napisała 500zł za towarzystwo na weselu- rozumiem, że w tej cenie jest Twój nienaganny wygląd tzn. ubiór, fryzura, makijaż, oczywiście potrafisz tańczyć- wskazane by było jakiś kurs tańca a nie tylko "wyginam śmiało ciało", potrafisz prowadzić ciekawą konwersację tak z osobą, której masz towarzyszyć jak również z ewentualną rodzinką bądź znajomymi będącymi na weselu, nie schlejesz się jak przysłowiowa szmata, żeby wstydu nie przynieść a no i jak ktoś zapyta; skąd się znacie z osobą, której towarzyszysz? oczywiście odpowiesz, że z ogłoszenia na portalu i oczywiście, że za darmo tu nie jesteś- wszak szczerość to podstawa!! :D :D :D miłej zabawy

Jak ma być tak to 500 ale euro. Cena nie podlega negocjacji. Jedynie dla CNC rabat 5% bo on jakiś niedopieszczony - chce pukać wszystko co się rusza.

Kobieta która sie sprzedaje to dla mnie "po hiszpańsku" PUTA !! to nie kobieta , do odpad do utylizacji :) Nigdy nie płaciłem i nie będe płacić !! trzeba mieć nieźle naje@ba..... aby to robić , no chyba ze ktoś ma 70-80 lat i chce 20 :D A co do Ciebie, umyj sie, bądź pachnąca , wydepilowana, zęby umyte oraz bądz w rozmiarze max L a dam Ci szanse :) poznasz co to temperament CNC i nie będziesz musiała mi płacić lecz w zamian za to nie bedzie ze boli :D
13666
#Malenka91 nieaktywny
19 sierpnia 2015r. o 20:57
Jak bym mogła to bym poszła.. :) ale niestety nie mogę.. Ale mam nadzieje ze kogoś znajdziesz.. Za kogo nie będzie ci wstyd..

[...] nie szukaj perfekcji. Naucz się żyć z myślą, że wady są częścią doskonałości...
~Wilczek niezalogowany
19 sierpnia 2015r. o 22:04
Jak zwykle dzieciarnia i nie dowartościowani starzy Panowie starają się być zabawni na forum. :/ takie troszkę jest to yyy żałosne :/ odpuscie chłopakowi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza