~~anty pis-anty związkowiec niezalogowany 27 maja 2025r. o 21:54
~ napisał(a): A ja widziałem Panów Razika i Filipka na paradzie...nie mogłem jedynie zrozumieć dlaczego obok szedł Pan pułkownik i Pan prezes...Pojednanie ?
Rąsia w rąsię czyli ? Sami swoi. I każdy wśród swoich bo stara miłość nie rdzewieje.
~~Szczęść Boże niezalogowany 15 czerwca 2025r. o 8:38
Duda stawiał na interes narodowy Żydów i Ukraińców, a o Polsce zapominał. Tymczasem Karol Nawrocki ma korzenie kibicowskie i daj panie Boże, że wpłynie to pozytywnie na jego prezydenturę, że nie będzie kukłą Kaczyńskiego - mówi antysemita, organizator antyukraińskich marszów , ksiądz Jacek Międlar.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.