Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Już za chwilę już za momencik, czyli islamiści w Bolesławcu

14256
#poczytna nieaktywny
3 listopada 2015r. o 10:56
A co z tymi ludźmi ma się stać ? Uciekają przed wojną w swoim kraju. Mają zginąć z głodu, albo spod ostrzału ? Dzieci mają na własne oczy widzieć jak ich rodzinny dom rozlatuje się od granatów czy bomb, albo kobiety nieustannie mają bać się o to, że zostaną zgwałcone ? Nie bądźmy okrutni, sami kiedyś też uciekaliśmy...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~----- niezalogowany
3 listopada 2015r. o 10:57
Tak, tylko z tego co widać w mediach to są zdrowi młodzi faceci!!!! Mało jest kobiet i dzieci! Facet powinien zostać i bronić swojego domu i dobytku, a nie uciekać jak ciota! WSTYD!Najlepiej uciec gdzie mogą żyć za darmo...
87
#assassin nieaktywny
3 listopada 2015r. o 11:02
Ostatnio gdzieś czytałem, że w Bawarii chodzą do prawników i się pytają kiedy dostaną dom i samochód.
~xxx niezalogowany
3 listopada 2015r. o 11:05
~----- napisał(a): Tak, tylko z tego co widać w mediach to są zdrowi młodzi faceci!!!! Mało jest kobiet i dzieci! Facet powinien zostać i bronić swojego domu i dobytku, a nie uciekać jak ciota! WSTYD!Najlepiej uciec gdzie mogą żyć za darmo...
Ot bohater.
~ niezalogowany
3 listopada 2015r. o 11:23
Poczytna, to ich weź do siebie!!
~ niezalogowany
3 listopada 2015r. o 11:23
poczytna napisał(a): A co z tymi ludźmi ma się stać ? Uciekają przed wojną w swoim kraju. Mają zginąć z głodu, albo spod ostrzału ? Dzieci mają na własne oczy widzieć jak ich rodzinny dom rozlatuje się od granatów czy bomb, albo kobiety nieustannie mają bać się o to, że zostaną zgwałcone ? Nie bądźmy okrutni, sami kiedyś też uciekaliśmy...

Proszę sobie ich zaprosić do siebie , nie chce mi się już wklejać tych wszystkich filmów z tymi "kobietami i dziećmi" w wieku poborowym .Rzygam już tym wszystkim całym tym fałszem i ciemnotą i lewacką propagandą :| i tego typu wpisami jacy my jesteśmy okrutni. Jak cię zebrało na miłość i pomoc droga wolna , wypad do obozów im kawkę podawać i sprzątać syf po tysiącach brudasów. Takie pieprzenie za przeproszeniem o kobietach i dzieciach kuźwa. Oni nie szanują swoich kobiet i jeśli jakieś biorą to nie po to by je ratować.
Nie rozumiem takich wpisów , czy ty człowieku urwałeś/ aś się ze średniowiecza? W dobie internetu i takiej informacji jaką można mieć i co można zobaczyć pieprzyć takie farmazony ? Komu tę lewacką propagandę chcesz wciskać i wjeżdżać na poczucie winy? Przed chwilą oglądam materiał matka z 3 dzieci uciekła od męża pijaka co ja lał, mieszka w altance kuźwa !! Kobieta pracuje dba o dzieci i co?? Nie ma dla niej schronienia!! A ty tu śmiesz pisać o tym by przyjmować setki tysięcy nierobów????? Nie mogę , krew się we mnie gotuje na taką głupotę!
~ niezalogowany
3 listopada 2015r. o 11:25
Dokładnie. Podpisuję się pod tym rękami i nogami!!! Jak jeden z drugim ma życzenie, niech bierze do domu i pomaga!!
~PRECZ Z ISLAMEM niezalogowany
3 listopada 2015r. o 11:27
DOBRZE ŻE MAM DWÓCH SYNÓW NIE MUSZĘ SIĘ MARTWIĆ ŻE ZGWAŁCĄ MI CÓRKĘ.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK