Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Miłe rozmowy nocą i nie tylko nocą

14505
DP
21 stycznia 2021r. o 18:24
Dzień dobry:)
Z telefonami już tak jest, że czasami się psują. Na szczęście drobne usterki szybko można naprawić;) Dziś u mnie dzień napraw.
Ciekawe, taka mała rzecz a jednak duża.
Miłego bezusterkowego dnia:)

Dopisane 21.01.2021r. o godz. 18:24:

Na dobry wieczór i noc:)

;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Cyklamenowy Brokuł niezalogowany
21 stycznia 2021r. o 18:30
https://chastotnyepreobrazovateli.ru/avtomaticheskij-vykljuchatel-dlja-chastotnika/
14505
DP
22 stycznia 2021r. o 8:39
Domyślam się , że chodzi o wyłącznik. Ale śmiem twierdzić, że na domysłach jeszcze niczego nie zbudowano.

Na więcej chwilowo nie mam czasu:)

Miłego dnia:)
22258
#Horus nieaktywny
22 stycznia 2021r. o 9:06
a dzień dobry :)

a mnie tam pitoli Dawid Minasian :)
14505
DP
23 stycznia 2021r. o 8:18
Nie miałam czasu na pitolenie, iście wiosenny dzień. Dużo dziś zrobiłam. Czas odpocząć.

''Tygrysie,tygrysie blask Twoj sie niesie pośród nocy po lesie. Jaka ręka ,oko nieśmiertelnych ludzi odda Twoją symetrię co lęk budzi''

Co miał na myśli tylko On wie.

Miłego wieczoru:)

Dopisane 23.01.2021r. o godz. 08:17:

''To, co wielkie, jest nieuchronnie ukryte przed słabymi. To, co oczywiste dla idioty, nie jest warte mego zachodu.''

Został pochowany w nieoznaczonym grobie. Dopiero w ostatnich latach wzniesiono jemu i żonie nagrobek.

Wielkie rzeczy przysłaniają te małe, piękne, ciche.

Miłego dnia;)

Dopisane 23.01.2021r. o godz. 08:18:

:)
22258
#Horus nieaktywny
23 stycznia 2021r. o 8:38
siemaneczko dziweczka:)

łapaj na spokojny poranek ...:)
długie ale piękne...

14505
DP
23 stycznia 2021r. o 18:17
Rozumiem.
Ale to nie wina technologii, tylko człowieka. Wiesz o tym.
22258
#Horus nieaktywny
23 stycznia 2021r. o 20:49
przynajmniej tak mi się wydaje...

:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.