Właściwie by zareagował, gdyby zabrał swojego pieska i odszedł. Wszystko, co robi później jest niewłaściwe.
Psy nie są niczemu winne i nie powinny ponosić tak dotkliwych konsekwencji.
Pies mojego sąsiada na okrągło szczeka. Czy to wina psa? Nie, tylko i wyłącznie właściciela, który nie potrafi się nim odpowiednio zająć. Niektórzy ludzie są niegodni, aby posiadać zwierzęta.
Nie żebym była jakimś miłośnikiem zwierząt ale takie małe pytanie do obrońców sadysty ...po wuja tam podchodził?By nie podlazł to pies też jak widać na filmie trzymał by się z daleka.
Pytanie -- czy Bolesławiecka policja z urzędu zainteresowała się tym przypadkiem ?
Tu samo potępienie nie pomoże .Od takich zachowań odstręcza jedynie przykładna kara oraz jej nagłośnienie.
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Popieram ostatnią wypowiedz.....
my się nagadamy...napiszemy...
i co z tego ????
powinny być służby..... coś co oglądam w tv ....
policja dla zwierząt
co potrzeba.....
jakiś samochód , na początek ze 3 ludzi kochających zwierzęta....
i telefon,
abyśmy mogli dzwonić, pomocy
bo często widzę biedne zwierzęta potrzebujące
nie mam pojęcia dlaczego zakrywacie twarz takim zwierzętom. należy się publiczna szykana i potępienie. jakby ktoś mu spuścił łomot na mieście to byłbym w siódmym niebie.
..., sadysta i głupszy od tych psów dziwny czlowiek .
Bydle, primitywny dupek, o sciagne z nim, na Nic innego nie zasluguje, mam nadzieje ze poniesie odpowiednie kare, za kraty z nim i do tego porzadna kare pieniezna, tak zeby nauczyl sie chodzic ze swoim pieskiem na smyczy.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.