Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jakie gry przeglądarkowe polecacie

14579
#aleksey nieaktywny
6 maja 2016r. o 7:19
Cześć. Czy ktoś tutaj gra moze w gry przeglądarkowe? W coś by sobie człowiek popykał. Co możecie polecić>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~berton92 niezalogowany
6 maja 2016r. o 8:31
Ja ostatnio totalnie wciągnąłem się w World of Tanks. Mój kolega mnie namówił i to właśnie dla niego zacząłem w to grać. Nigdy za bardzo nie interesowałem się militariami , czołgami tak wiec byłem sceptyczny ale totalnie się wciągnąłem. Jedna z lepszych gier online jeśli nie najlepsza w jaką grałem ( swoją drogą to Polaków gra w to tak dużo,że w Polsce są nawet konkursy gry).
Z tym,ze nie jest to przeglądarkowa gra ale mmo.
Niezłą gra przeglądarkową jest Imperia online. Czysta stategia gdzie budujecie swoje własne sredniowieczne miasto.
Możecie sobie zajrzeć tutaj: http://gryranking.pl/ - na stronie jest ranking takich gier i sporo recenzji.
~ niezalogowany
6 maja 2016r. o 10:19
agar.io
slither.io
13573
#Adadid2 nieaktywny
6 maja 2016r. o 17:19
Cześć!
Powiem ci tak, większość gier przeglądarkowych jest takie sobie, a np. wymienione przez innych World of Tanks czy Agar.io wymagają bardzo dobrego internetu i wydawania pieniędzy na mikrotransakcję, np. kupna lepszego czołgu. Mam trochę gier w kolekcji i mogę ci coś fajnego sprzedać za 10 zł, jak chcesz to pisz:
[email protected]
~Suffix niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 14:32
Dlaczego słabe? W sieci jest bardzo wiele dobrych gierek takich jak"

Hero zero
Dragon knight
Nos Tale
Czy też Smite ( w które gram teraz)

Na tej stronie jest sporo recenzji gierek: http://www.valhalla.pl/gry-przegladarkowe/kategoria/platformowe/ . Najlepiej jest sobie poczytać na początku o danej gierce. Przynajmniej będziesz wiedzial w co grasz.
~ niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 15:15
szachy

gra dla aptekarzy
~ niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 15:17
aleksey napisał(a): Cześć. Czy ktoś tutaj gra moze w gry przeglądarkowe? W coś by sobie człowiek popykał. Co możecie polecić>

A po cholerę brnąc Ci w to g... Lepiej jakąś dobrą książkę sobie poczytaj. Mi stwierdzenie że gry online to strata czasu zajęło kilka miesięcy. Moja żona doszła do tego samego po pięciu latach grania. Szkoda czasu i pieniędzy. Praktycznie nic nie dostajesz w zamian. Przy odrobinie "szczęścia" podupadniesz też na zdrowiu i stracisz przyjaciół.
~ niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 15:21
aleksey napisał(a): Cześć. Czy ktoś tutaj gra moze w gry przeglądarkowe? W coś by sobie człowiek popykał. Co możecie polecić>

A jak chcesz sobie popykać to sobie pasjansa rozłóż czy jakąś inną grę logiczną. Możesz ją odłożyć kiedy chcesz i na ile chcesz, baz strachu że Ci ktoś wszystko rozwali.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza