Nasza policja jest jaka jest a znajac zycie wroca do domu i dalej libacja policja kaze dzwonic jesli wiemy ze jest pijana i co dzwonimy a on wychodzi z zalozenia ze jesli skonczy sluzbe i wypije 2 flaszki i bedzie mial pod swoja opieka dziecko to czy tez bedziemy dzwonic na policje to wczoraj uslyszelismy
Ona jest alkoholiczka,czy nikt tego nie widzi?a dziecko patrzy na wszystko ja sobie nie wyobrazam wczorajszej sytacji ojca lala do krwi go gryzla wszystkie rzeczy mu wyrzucila przez okno telefon tez bo chcial na policje zadzwonic gdzie ten maluch byl?z babcia na pewno nie siedzial bo dolaczyla sie do pijanej corki i tez skoczyla do meza..to jest patologia
Kolejny raz zawiodła policja na całej linii, bezradność, niekompetencja, mogą doprowadzić do tragedii bo kolejny raz nie broni się dziecka tylko pijaną matkę.
Może w końcu ktoś wyżej się zainteresuje tym co dzieje się na policji w Bolesławcu.
Bo skoro jest taka bezradna i nie może nawet stwierdzić zawartości alkoholu u pijanych dorosłych osób wśród których przebywa małe dziecko to może zamknąć komisariat w Bolesławcu.
A ja zwolniłabym wszystkich kuratorów z Bolesławca, wszyscy w mieście wiedzą, że ona pije tylko nie kuratorzy. Żadna instytucja w Bolesławcu nie pomogła temu biednemu dziecku.
Czy osoby opisujące to, piją z nimi? Wiedzą gdzie kto się schował, czy otworzył drzwi, kogo kto pobił i jak się zachowuje przez cały dzień. Muszą przecież przy tym być, bo ludzie postronni nie wiedzą nawet o kogo chodzi.
Bylem swiadkiem i wzywalem policje wiec opisuje na bierzaco cala sytacje wszyscy maja prawo wiedziec co dalej w tej sprawie a malo tego zeby otworzyc drzwi policja sie z nimi szarpala takie cwaniary sa
Tatusiowie czasem też mają swoje za uszami-nie piję tutaj do Tego Pana ale znam takiego co nią bardzo interesował się dziećmi a teraz wielkiego tatusia struga przed sądem a dzieciom zrobił pranie mózgu bo ma więcej kasy od matki.
Kobieta teraz oczy wyplakuje i serce jej pęka, zamknęła się w domu i nie chcę mieć kontaktu z otaczającym Ja światem tak ważne są dla Niej Jej dzieci
Tatusiowie czasem też mają swoje za uszami-nie piję tutaj do Tego Pana ale znam takiego co nią bardzo interesował się dziećmi a teraz wielkiego tatusia struga przed sądem a dzieciom zrobił pranie mózgu bo ma więcej kasy od matki.
Kobieta teraz oczy wyplakuje i serce jej pęka, zamknęła się w domu i nie chcę mieć kontaktu z otaczającym Ja światem tak ważne są dla Niej Jej dzieci
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.