Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ja ateista

~ niezalogowany
23 października 2016r. o 21:03
E napisał(a):

~Pankracy napisał(a): Nawet mało rozgarnięty człowiek wie...
Pozostałe argumenty na razie zostawię sobie - może ktoś podejmie dyskusję.

Może i ktoś by podjął dyskusję, ale...nie w tym tonie.

No dobrze, moje wyrażenie miało podkreślić oczywistą treść płynącą z cytatu.
Nie miałem zamiaru nikogo urazić.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
23 października 2016r. o 21:27
~ napisał(a): Nie miałem zamiaru nikogo urazić.

Rozumiem :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
11445
PanM
23 października 2016r. o 21:30
Nie ukrywam że mimo bardzo " elektrycznego " tematu cieszy gdy poziom polemiki nie spada do szamba.
Ja również tak jak E uważam -- ZGODA BUDUJE.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
23 października 2016r. o 21:50
ty to szambo robisz
2900
#falco nieaktywny
23 października 2016r. o 21:52
jeden próbował ...
''czarna owca'' ?

Dopisane 23.10.2016r. o godz. 21:52:

no to ''wykrakałem'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 października 2016r. o 21:56
PanM napisał(a): Nie ukrywam że mimo bardzo " elektrycznego " tematu cieszy gdy poziom polemiki nie spada do szamba.
...

Mnie również :)
Być może będą z Ciebie jeszcze Ludzie , ateisto ;) :D

Dobrej nocy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
23 października 2016r. o 22:18
religia ateistów ma się dobrze
2900
#falco nieaktywny
23 października 2016r. o 22:39
nie mnie oceniać ile w każdym stojącym w opozycji do doktrynalnego KK jest ateisty bo to słowo jest tylko marną ''szabelką'' którą to macha najczęściej wojujący chrześcijanin ...
gdybym zapytał jednego czy drugiego o to jak rozumie pojęcie ateizmu zapewne szybko by się ulotnił ...
to częsty wybieg podobny do ''niezauważania '' trudniejszych pytań
nazywanie kogoś ''ateistą'' to raczej spłycanie tematu co może być wywołane nie lukami w wiedzy a jej kompletnym brakiem ...
może właściwsze by było nazwanie kogoś gnostykiem albo jak ja siebie widzę -nihilistą chociaż to też w pewnym stopniu jest na wyrost :D

dlatego bawią mnie wpisy ''ty ateisto'' czy ''dla takich jak ty kara śmierci''jak to napisał 240 -zapewne dobry chrześcijanin ,żarliwy katolik ,wierny sługa ''boży''
to ich cała ''wiedza'' i chociaż moja jest tylko ułamkiem z całości , to właśnie przed nimi jednak dłuższa droga ...

Dopisane 23.10.2016r. o godz. 22:39:

tymczasem dobranoc
a jutro ?...alleluja :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza