Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ja ateista

~ niezalogowany
23 października 2016r. o 22:41
Temat: Ja ateista. Dobrze, przedstawiłeś się i koniec. Po co dyskutować o czymś
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
23 października 2016r. o 22:43
~ napisał(a): religia ateistów ma się dobrze

Dobry człowieku domniemam że bogobojny.
Dawno zdałem sobie sprawę z faktu że pewna część ludzi nie dopuszcza że ktokolwiek może myśleć inaczej niż oni sami.
Zatem zapewniam Cię że można .Można być znacznie gorszym i głupszym niż Pani/Pan ale można też odwrotnie .
Ja wiele razy sygnalizowałem anonimowość takich ludzi jak Pani/p/Pan .
Anonimowość to skrywanie swojego prawdziwego oblicza .
W jakim celu ktokolwiek chce pozostawać całkowicie anonimowy ?

Wstydzi się ? Bardzo możliwe że nie jest do końca pewny swoich racji lub po prostu nie ma argumentów.
Boi się ? To częsty przypadek ludzi którzy są zawodowo , politycznie lub towarzysko zależni od innych.
Nie przyjmuję do wiadomości banałów typu wolność słowa , forum i takie tam .
Agresja , złość , to typowe zachowania ludzi biorących udział w dyskusji a nie posiadających sensownego własnego zdania .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
23 października 2016r. o 23:35
żarliwy nie bogobojny ateistów to ty nie dposzczasz

komuś zarzuca agresję i złość a sam ma z tym problem
2900
#falco nieaktywny
24 października 2016r. o 8:07
dlaczego coraz więcej wokoło ateistów i antyklerykałów?
msm.pl :D

Zmoderowano 24.10.2016 godz.13:55 - powód: :D (moderator)

"bierz życie z każdym oddechem..."
11445
PanM
24 października 2016r. o 10:04
Jeśli tak się stanie powrócimy do retoryki z czasów PZPR . Jedynie słuszna linia myślenia i postępowania.
Tak jak wtedy PZPR tak teraz klerykalizm zaprowadzi nas do katastrofy ekonomicznej Polaków.
Piszę Polaków a nie Polski bo od wojny ustrój socjalistyczny ma się bardzo dobrze.Państwo i władza ponad obywatelami.

Wiem że nasz dobrotliwy moredrator to wytnie ale zamieszczę raz jeszcze pod spodem.

Zmoderowano 24.10.2016 godz.13:56 - powód: (moderator)

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
2161
#fobiak nieaktywny
24 października 2016r. o 10:35

dlaczego ma wyciac te bzdety
my nie dajemy nikomu ani wladzy nad soba ani nie dajemy politykom zawyzonego wynagrodzenia
oni sami sobie biora ile chca i probuja nas zniewolic ile sie da.

jesli ty im dajesz z tego co sie tobie przelewa i 1 % dajesz im z podatku to twoja sprawa, nie pisz, ze my dajemy bo ja wszystko robie aby nie dawac.
boisz sie zlodziei nazwac po imieniu, czy tez nie widzisz zadnego zlodziejstwa?

Zmoderowano 24.10.2016 godz.13:57 - powód: (moderator)
~ niezalogowany
24 października 2016r. o 12:57
,,Duchowni wciąż nie zdradzili, ile wydali na Światowe Dni Młodzieży. Strona kościelna zapewniała, że zrobi to do końca sierpnia. Tymczasem, choć od zakończenia wydarzenia minęło blisko trzy miesiące, kościół wciąż nie uregulował rachunków. Na zapłatę wciąż czeka m.in. miasto Kraków oraz ZAIKS.''
2900
#falco nieaktywny
24 października 2016r. o 14:53
nie bądz naiwny Przemek
nikt się nie przyzna :D
nawet jeśli odszedł z kwitkiem typu ''bóg zapłać ''

ja nigdy nie biorę tzw. zaliczek ale w tym przypadku , bez zaliczki nawet bym nie kiwnął palcem w bucie :D

Dopisane 24.10.2016r. o godz. 14:53:

falco napisał(a): dlaczego coraz więcej wokoło ateistów i antyklerykałów?

msm.pl :D Zmoderowano 24.10.2016 godz.13:55 - powód: :D (moderator)

dlaczego usunięto post ?
czy nie podałem zródła?

msm.polska!!!!

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza