Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Spotkanie koleżanek i kolegów ze szkolnej ławy
~Do: falco niezalogowany
25 września 2016r. o 19:57
Nie tak cały, bo: - plul i łapał, i się podrapal, rybkę w pokrzywach piekł, wkladal co sie nawinelo do bigosiku, z pieseczkami siusial i nie tylko. A teraz obsikuje nam nogawki az taki z niego "kundelek".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
25 września 2016r. o 20:02
dalej brniesz nie w prostotę bo to bym ci wybaczył ,ale w prostactwo które wzbudza moją litość ...
taki chrześcijański odruch się we mnie budzi kiedy ciebie czytam...
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
3145
#hemi nieaktywny
25 września 2016r. o 21:15
Foty też porażka ,wzrok mam dobry więc to rozmazanie to raczej nie wada mego wzroku.
Emem kup tacie jakiś aparat ,nie musi być od razu nie wiadomo jakie lustro ,sądzę,ze normalnym kompaktem jest w stanie w pomieszczeniach zrobić lepsze foto niż te robione chyba komórką zmęczoną życiem.
Skoro jest coś "puszczane" do ludzi ,w portalu ,który mianuje do bycia najlepszym w powiecie ,to takie zdjęcia powinny być na lepszym poziomie :]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~Polonistka niezalogowany
25 września 2016r. o 22:26
Emem dziękuję za propozycję pracy,ale za dużo byłoby tych poprawek. Wolałabym pisać własne teksty. Niestety nie jestem odpowiednio wykształconą osobą w tym kierunku, choć mój zasób słów jest bogaty. Zasady ortografii i odmiany słów są również na właściwym poziomie- jak przystało na rodowitą Polkę. Pozdrawiam ☺ a u jeszcze jedno droga redakcjo nauczcie się przyjmować krytykę☺ bo szczerze gdybym miała zapłacić za taki tekst jak ten powyżej-to wolałabym to zrobić sama np. na profilu Facebooka bo byłby lepszy i nieodpłatnie ☺
3145
#hemi nieaktywny
26 września 2016r. o 10:21
emem napisał(a): Polonistko, tak, tak ;-) anonimowo napisac mozna wszystko ;-) "zrobilabym tak","byloby lepiej", "to takie proste" ;-)

Powodzenia! :-)

Emem od dawna wiele osób zwraca uwagę na róznego rodzaju wpadki językowe , a Ty odwracasz kota ogonem,ze kto nic nie robi ten nie popełnia błedów.
Zrozum,że to nie wasza prywatna poczta mailowa ,tylko portal skierowany do ludzi i jakiś poziom (świadczący o was) powinien być reprezentowany.
Sam ostatnio w komentarzu dotyczącym jakiegoś tematu (nie pamiętam jaki) zarzuciłeś,ze w powiecie jest tzw.bylejakość ,a sami jakoś nie specjalnie dbacie o jakość ;)
Jeśli czegoś nie ogarniacie,lub nie macie czasu na to ,to zatrudnijcie jakąś pomoc do redakcji - to nie wstyd ,nie każdy musi być specem we wszystkim i czasem może zaczerpnąc pomocy u kogoś bardziej kompetentnego ;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~klucznick niezalogowany
26 września 2016r. o 10:33
no wprowadż opłaty ,szlak trafi portal i będzie po sprawie,przestaniesz durnoty ludziom wciskać :P bo ja jak ci prawdę w oczy napisałem to z matrixa wyleciałem :P

Zmoderowano 26.09.2016 godz.10:56 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)
2497
#toudi140 nieaktywny
26 września 2016r. o 13:43
a tak w temacie , czy mogę prosić o kontakt kogoś z organizatorów tej rocznicy ? zapraszam na priv

niech to piorun trzaśnie ...
2900
#falco nieaktywny
26 września 2016r. o 21:41
alter na ''naczelnego''!!!!!!
on jest ''bezbłędny'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza