~ napisał(a): Za tę sytuacje odpowiada układ PO SLD PSL. Oni rządzą, są w większości i to do nich należy uporządkować te sprawy. Tam się sypie bo te partie nie mają już w zasadzie żadnego poparcia społecznego. Jeśli taki stan będzie trwał należy sprawę dać do prokuratury z udziałem wojewody.Oni twierdza,ze za nic nie odpowiadają.To wina wyborców,ze zostali wybrani.
~olo napisał(a): Rzadowa administracja w terenie to wojewoda a nie powiat ktory jest samorzadem. Obecna wladza PO SLD PSL tak sie chce trzymac stolkow ze bedzie to tak trwalo niestety. Maja wiekszosc i co zrobisz? Ot uroki demokracji posredniej.Wojewode odac do Prokuratury,ze nie wykonuje swoich ustawowych obowiazkow.Tych gości nikt nie oderwie od koryta.
~ napisał(a): Za tę sytuacje odpowiada układ PO SLD PSL. Oni rządzą, są w większości i to do nich należy uporządkować te sprawy. Tam się sypie bo te partie nie mają już w zasadzie żadnego poparcia społecznego. Jeśli taki stan będzie trwał należy sprawę dać do prokuratury z udziałem wojewody.Protasiewicz nie wyraza zgody na polaczenie Powiatu z Miastem,bo nie bedzie mogl mieszac w B-cu,bo niektórzy już się zapisali z okrąglaka do Europejskich Demokratow.
~ napisał(a):Wszyscy Powiatowi Dzialacze maja pojsc Tyrariera pod Sztandarem Protasiewicza.t.z PO,PS,PSL,SLD.~ napisał(a): Za tę sytuacje odpowiada układ PO SLD PSL. Oni rządzą, są w większości i to do nich należy uporządkować te sprawy. Tam się sypie bo te partie nie mają już w zasadzie żadnego poparcia społecznego. Jeśli taki stan będzie trwał należy sprawę dać do prokuratury z udziałem wojewody.Protasiewicz nie wyraza zgody na polaczenie Powiatu z Miastem,bo nie bedzie mogl mieszac w B-cu,bo niektórzy już się zapisali z okrąglaka do Europejskich Demokratow.
~ napisał(a):~pall napisał(a): Starosta powinien uszanować ducha demokracji, a ten nakazuje w takiej sytuacji złożyć urząd bezwarunkowo i zostawić sprawę demokratycznym wyborom w radzie, a nie czekać aż na pewno przy władzy pozostanie PO, która zbuduje większość której obecnie nie ma. Pierwszą i ostatnią przyczyną tego zamieszania jest wg mnie ta sytuacja.Z Sekretarza Powiatu zrobic Staroste.Czlonek Po,mlody,energiczny,z polotem,ambitny,wksztalcony.
~ napisał(a):~ napisał(a):~pall napisał(a): Starosta powinien uszanować ducha demokracji, a ten nakazuje w takiej sytuacji złożyć urząd bezwarunkowo i zostawić sprawę demokratycznym wyborom w radzie, a nie czekać aż na pewno przy władzy pozostanie PO, która zbuduje większość której obecnie nie ma. Pierwszą i ostatnią przyczyną tego zamieszania jest wg mnie ta sytuacja.Z Sekretarza Powiatu zrobic Staroste.Czlonek Po,mlody,energiczny,z polotem,ambitny,wksztalcony.
Właśnie problem w tym ze nie jest członkiem p o. I dlatego nie pasuje ludziom z peło.