~mania napisał(a): Chyba pierwszy raz od bardzo bardzo dawna się z Panem zgadzam. Nie lubię Pana strasznie za te propagandowe teksty na portalu ale tym razem wyjątkowo popieram i tez jestem tego samego zdania co Pan. Ciężko mi to przez gardło przechodzi alegdyby nie robili tego co im system każe to by gazety nie mieli i emem by ulice zamiatał bo do niczego innego się nie nadaje :P a gimnazja likwidują i dobrze bo to taki dziwny wytwór jak bolec info :P
falco napisał(a): Panie Kazimierzu :)
zapomniał Pan dodać że ten ''men'' dzisiaj likwiduje około 300!!!!szkól wyższych ...
domyśla się Pan dlaczego?...bo moje zdanie jest takie -temu pseudo -państwu zależy na ''ciemnej masie '' która łatwo sterować i manipulować ...
dzisiaj nie ma zapotrzebowania na nowych Einsteinów za to coraz to nowi Dyzmy się pojawiają ;)
~mania napisał(a): Chyba pierwszy raz od bardzo bardzo dawna się z Panem zgadzam. Nie lubię Pana strasznie za te propagandowe teksty na portalu ale tym razem wyjątkowo popieram i tez jestem tego samego zdania co Pan. Ciężko mi to przez gardło przechodzi ale
Zastosowana autokorekta
~Kazimierz57 napisał(a):
3. ROZPOCZYNANIA NAUKI W SZKOŁACH W WIEKU 7 LAT.
4. ZLIKWIDOWANIEM OBOWIĄZKU SZKOLNEGO DLA 6-LATKÓW.
emem napisał(a):~Kazimierz57 napisał(a):
3. ROZPOCZYNANIA NAUKI W SZKOŁACH W WIEKU 7 LAT.
4. ZLIKWIDOWANIEM OBOWIĄZKU SZKOLNEGO DLA 6-LATKÓW.
Wiekszych glupot dawno nie czytalem.
Wiek rozpoczecia edukacji powinien byc obnizany. Rozpoczynanie edukacji w wieku 6 lat to i tak juz pozno wzgledem innych krajow. Ale przede wszystkim to odbieranie szans najmlodszym Polakom. Edukacje nalezaloby prowadzic juz w wieku 4-5 lat, oczywiscie w odpowiedni sposob, poprzez zabawe.
Ktos kto nawoluje do tego, aby to opozniac, zaczynac w wieku 7 lat itd (bo kiedys tak bylo i sie zylo) nie zauwazyl ze swiat sie zmienil.
[/
Świat się zmienił i zmienia , ale niekoniecznie są to zmiany na lepsze.05d