Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Likwidacja gimnazjów

~ niezalogowany
2 października 2016r. o 7:40
Kazimierzu, święte słowa. Nic dodać, nic ująć.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mania niezalogowany
2 października 2016r. o 8:52
Chyba pierwszy raz od bardzo bardzo dawna się z Panem zgadzam. Nie lubię Pana strasznie za te propagandowe teksty na portalu ale tym razem wyjątkowo popieram i tez jestem tego samego zdania co Pan. Ciężko mi to przez gardło przechodzi ale
~klucznick niezalogowany
2 października 2016r. o 8:55
~mania napisał(a): Chyba pierwszy raz od bardzo bardzo dawna się z Panem zgadzam. Nie lubię Pana strasznie za te propagandowe teksty na portalu ale tym razem wyjątkowo popieram i tez jestem tego samego zdania co Pan. Ciężko mi to przez gardło przechodzi ale
gdyby nie robili tego co im system każe to by gazety nie mieli i emem by ulice zamiatał bo do niczego innego się nie nadaje :P a gimnazja likwidują i dobrze bo to taki dziwny wytwór jak bolec info :P
10247
#TA nieaktywny
2 października 2016r. o 9:38
falco napisał(a): Panie Kazimierzu :)
zapomniał Pan dodać że ten ''men'' dzisiaj likwiduje około 300!!!!szkól wyższych ...
domyśla się Pan dlaczego?...bo moje zdanie jest takie -temu pseudo -państwu zależy na ''ciemnej masie '' która łatwo sterować i manipulować ...
dzisiaj nie ma zapotrzebowania na nowych Einsteinów za to coraz to nowi Dyzmy się pojawiają ;)

Falco, coś Ci się pomerdało. Szkoły wyższe nie podlegają pod MEN, ale pod Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego. A plotki o likwidacji 300 szkół wyższych rozsiewa Rumun Petru, na co min. Gowin mu odpowiedział: "Tak, zlikwiduję w święto 6 Króli". Tyle w temacie.
~Bolecnauta niezalogowany
2 października 2016r. o 9:51
Pan prezydent ma rację. Tzw. nowa reforma ośwatowa jest po to, aby zwolnić w Polsce kilkadziesiąt tysięcy nauczyciel. Prawdopodobnie tych, którzy nie są na rękę partii rządzącej.Niektórych w nagrodę przerzuci się na wieś.

Takich miast jak Bolesławiec jest znacznie więcej w Polsce.
Komu i dlaczego przeszkadzają Gimnazja? Nie znajduję odpowiedzi, poza polityczną, na to pytanie.

~Ja niezalogowany
2 października 2016r. o 9:56
~mania napisał(a): Chyba pierwszy raz od bardzo bardzo dawna się z Panem zgadzam. Nie lubię Pana strasznie za te propagandowe teksty na portalu ale tym razem wyjątkowo popieram i tez jestem tego samego zdania co Pan. Ciężko mi to przez gardło przechodzi ale

mógłbym się zgodzić z tekstem ale....
przecież ci sami nauczyciele rządzą w kolejnych rządach .od kilkudziesięciu lat te same zarządy związków zawodowych nauczycieli podsuwają idiotyczne pomysły ,w myśl mieszać aby doczekać do emerytury.Szkoda tylko wielu młodych dobrych pedagogów którzy wchodzą w to bagno i akceptują taką pracę .A zależność od dyrektorów szkół z namaszczenia polityków jest następnym ...izmem który osłabia i powoduje uległość nauczycieli

Zastosowana autokorekta

1
emem
2 października 2016r. o 10:03
~Kazimierz57 napisał(a):
3. ROZPOCZYNANIA NAUKI W SZKOŁACH W WIEKU 7 LAT.
4. ZLIKWIDOWANIEM OBOWIĄZKU SZKOLNEGO DLA 6-LATKÓW.

Wiekszych glupot dawno nie czytalem.
Wiek rozpoczecia edukacji powinien byc obnizany. Rozpoczynanie edukacji w wieku 6 lat to i tak juz pozno wzgledem innych krajow. Ale przede wszystkim to odbieranie szans najmlodszym Polakom. Edukacje nalezaloby prowadzic juz w wieku 4-5 lat, oczywiscie w odpowiedni sposob, poprzez zabawe.
Ktos kto nawoluje do tego, aby to opozniac, zaczynac w wieku 7 lat itd (bo kiedys tak bylo i sie zylo) nie zauwazyl ze swiat sie zmienil.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~ed niezalogowany
2 października 2016r. o 10:16
emem napisał(a):
~Kazimierz57 napisał(a):
3. ROZPOCZYNANIA NAUKI W SZKOŁACH W WIEKU 7 LAT.
4. ZLIKWIDOWANIEM OBOWIĄZKU SZKOLNEGO DLA 6-LATKÓW.

Wiekszych glupot dawno nie czytalem.
Wiek rozpoczecia edukacji powinien byc obnizany. Rozpoczynanie edukacji w wieku 6 lat to i tak juz pozno wzgledem innych krajow. Ale przede wszystkim to odbieranie szans najmlodszym Polakom. Edukacje nalezaloby prowadzic juz w wieku 4-5 lat, oczywiscie w odpowiedni sposob, poprzez zabawe.
Ktos kto nawoluje do tego, aby to opozniac, zaczynac w wieku 7 lat itd (bo kiedys tak bylo i sie zylo) nie zauwazyl ze swiat sie zmienil.
[/
Świat się zmienił i zmienia , ale niekoniecznie są to zmiany na lepsze.05d
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza