Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wesołego Halloween bolesławianie!
~gość niezalogowany
31 października 2016r. o 8:39
Co za bzdurny tekst na poziomie podstawówki. Lewacki bełkot o cukierkach i spacerku po cmentarzu. O czym piszesz człowieku? Jak nie masz pojęcia i wiedzy na temat to zajmij sie czymś innym. Zresztą większość informacji na portalu to o wiadomości zerowej kategorii o dup.. Marynie. Zero profesjonalizmu, raczej zabawa w dziennikarstwo. Życze miłego spacerku po cmentarzu i zastanowieniu się, po co naprawdę tam bedziesz spacerował w Dniu Wszystkich Św...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ja niezalogowany
31 października 2016r. o 8:40
W moim domu nie ma zabawy w zło. ..litości. ..ludzie....wartości którymi kieruję się w życiu i to jakie przekazuję swojemu dziecku a i fakt ze zarówno ja jak i dziecko przez liczne podróże poznajemy świat i inne kultury pozwala mi się czuć lepiej i bardziej wartościowe niż niektórzy. ..jesteśmy dobrymi i otwartymi ludzmi pozbawionymi fobii i uprzedzeń....
Na tym kończę swoją dyskusję bo nie sposób dyskutować z tak skrajnymi opiniami i sądami dowodami....łatwo wodzie się w paranoję...
Msm inny plan i spojrzenie na zycie
~ula niezalogowany
31 października 2016r. o 8:48
Emem i "ja" prosze obejrzec z uwagą ten ciekawy material. On wyjasnia w zasadzie wszystko.
(link do filmu z YouTube na poprzednich stronach komentarzy)

Zmoderowano 31.10.2016 godz.9:01 - powód: powtorzenie tego samego filmu (moderator)
~. niezalogowany
31 października 2016r. o 8:57
W Polsce, gdzie z wielkim szzcunkiem odnosimy sie do zmarlych i smierci takie zabawy nieprzystoja swiadomemu Polskowi. I wcale nie oznanacza to ze mamy byc smutnym narodem... nie o to chodzi. U nas smier i zaloba to bardzo delikatny wrecz intymny temat. Jak sie ma ta zabawa do faktu smierci najblizszej osoby w rodzinie na mrotko przez 31 X? Czy wpada sie bawic? Czy wypada odwiedzac taka rodzine w przebranich smierci i upiorow zla? Przeciez to chore...
wiecej refleksji niz małpowania.
~Do emem niezalogowany
31 października 2016r. o 8:58
Wydaje mi się ze spotykamy się z niezrozumieniem. ..stoję po tej stronie co i Ty ale niestety gorliwych przeciwników na forum jest tylu i są tak uparci przy swoim paranoicznym zdaniu ze nie są w stanie zrozumiec Twojej ostatniej odpowiedzi...straszne ale fobia bierze górę.. straszne...bardziej uiorne niz zwykła zabawa na wesoło w moim domu....
~Inny niezalogowany
31 października 2016r. o 9:04
Zabawa w Halloween w katolickim domu odbywa się w myśl zasady "Panu Bogu świeczkę i diabłu ogarek". To tyle.
~ niezalogowany
31 października 2016r. o 9:15
Jeżeli zmarły idzie do raju to dlaczego mam być smutny z tego powodu? Chyba powinniśmy się cieszyć że po śmierci ma lepiej. Jest pewnie tam szczesliwy. Ale lansik na cmentarzu tak ja w niedziele pokazowe wyjścia do kościoła musi być! Taka chwila bycia katolikiem raz w tygodniu. A dra ryja jakby biskupami byli!

~s niezalogowany
31 października 2016r. o 9:31
Żywność-a tym przecież jest dynia- powinna służyć do jedzenia,nie zabawy. "Cukierek albo psikus"-czy nie uczy to dzieci wymuszania czegoś od innych,tak może zaczynać się nauka terroryzmu dla najmłodszych...Mamy tyle zabaw,które niosą ze sobą takich negatywnych elementów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza