Co za bzdurny tekst na poziomie podstawówki. Lewacki bełkot o cukierkach i spacerku po cmentarzu. O czym piszesz człowieku? Jak nie masz pojęcia i wiedzy na temat to zajmij sie czymś innym. Zresztą większość informacji na portalu to o wiadomości zerowej kategorii o dup.. Marynie. Zero profesjonalizmu, raczej zabawa w dziennikarstwo. Życze miłego spacerku po cmentarzu i zastanowieniu się, po co naprawdę tam bedziesz spacerował w Dniu Wszystkich Św...
W moim domu nie ma zabawy w zło. ..litości. ..ludzie....wartości którymi kieruję się w życiu i to jakie przekazuję swojemu dziecku a i fakt ze zarówno ja jak i dziecko przez liczne podróże poznajemy świat i inne kultury pozwala mi się czuć lepiej i bardziej wartościowe niż niektórzy. ..jesteśmy dobrymi i otwartymi ludzmi pozbawionymi fobii i uprzedzeń....
Na tym kończę swoją dyskusję bo nie sposób dyskutować z tak skrajnymi opiniami i sądami dowodami....łatwo wodzie się w paranoję...
Msm inny plan i spojrzenie na zycie
Emem i "ja" prosze obejrzec z uwagą ten ciekawy material. On wyjasnia w zasadzie wszystko.
(link do filmu z YouTube na poprzednich stronach komentarzy)
Zmoderowano 31.10.2016 godz.9:01 - powód: powtorzenie tego samego filmu (moderator)
W Polsce, gdzie z wielkim szzcunkiem odnosimy sie do zmarlych i smierci takie zabawy nieprzystoja swiadomemu Polskowi. I wcale nie oznanacza to ze mamy byc smutnym narodem... nie o to chodzi. U nas smier i zaloba to bardzo delikatny wrecz intymny temat. Jak sie ma ta zabawa do faktu smierci najblizszej osoby w rodzinie na mrotko przez 31 X? Czy wpada sie bawic? Czy wypada odwiedzac taka rodzine w przebranich smierci i upiorow zla? Przeciez to chore...
wiecej refleksji niz małpowania.
~Do emem niezalogowany 31 października 2016r. o 8:58
Wydaje mi się ze spotykamy się z niezrozumieniem. ..stoję po tej stronie co i Ty ale niestety gorliwych przeciwników na forum jest tylu i są tak uparci przy swoim paranoicznym zdaniu ze nie są w stanie zrozumiec Twojej ostatniej odpowiedzi...straszne ale fobia bierze górę.. straszne...bardziej uiorne niz zwykła zabawa na wesoło w moim domu....
Jeżeli zmarły idzie do raju to dlaczego mam być smutny z tego powodu? Chyba powinniśmy się cieszyć że po śmierci ma lepiej. Jest pewnie tam szczesliwy. Ale lansik na cmentarzu tak ja w niedziele pokazowe wyjścia do kościoła musi być! Taka chwila bycia katolikiem raz w tygodniu. A dra ryja jakby biskupami byli!
Żywność-a tym przecież jest dynia- powinna służyć do jedzenia,nie zabawy. "Cukierek albo psikus"-czy nie uczy to dzieci wymuszania czegoś od innych,tak może zaczynać się nauka terroryzmu dla najmłodszych...Mamy tyle zabaw,które niosą ze sobą takich negatywnych elementów.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.