Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Prostytucja

~@1 niezalogowany
11 listopada 2016r. o 14:46
PanM napisał(a):
~@1 napisał(a): Czym Pan żyje Panie M?Dopiero co stał Pan nad grobem,pluł Pan krwią(z moich obserwacji wynika,że również często jadem)widział kostuchę...(?).Ludzkość Pan zbawia czy jak?Jeżeli Pan coś bierze,to może niech Pan bierze tylko połowę. :/

Łapie jadowite żmije i wysysam ich jad.Potem smaruje nim klawiaturę i piszę.Ci co czytają ulegają zarażeniu.
Jedyne antidotum to szczera spowiedź i odpuszczenie grzechów.
:D :D :D Ten"jad" PanieM,to zwykła przenośnia .Nawet ironii Pan nie pojmuje.Ale myślę teraz,że może jednak niech Pan bierze.Nawet podwójne dawki.Może zobaczymy jak Pan fruwa nad Bolesławcem.Moja podpowiedź:"Gdyby głupota mogła fruwać,Pan......." :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3004
#masi nieaktywny
11 listopada 2016r. o 18:48
PanM napisał(a):
Co Pan ma do powiedzenia na temat prostytucji i domów publicznych ?Wasze opowieści o mnie znam .

Pyta Pan tak jakby Pan chciał zostać burdel mamą, albo alfonsem... : )

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
11100
#Blackjack nieaktywny
12 listopada 2016r. o 10:59
~ napisał(a):
~:) napisał(a): Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. ...
najgłupszy tekst jaki czytałem w tej dekadzie,a to chyba czarny olek ma to napisane,czarny olek pasuje do tematu

No jak się książek nie czyta, to się tego nie zrozumie :)
Mniej redtube, więcej książek :D
Ps. Cytat pochodzi z "Wielki Północny Ocean" księga "Morze", ale pewnie i tak nie przeczytasz :/

Dopisane 12.11.2016r. o godz. 10:59:

PanM napisał(a):
Blackjack napisał(a): Brawo moderator/ administrator.

Za co brawo miły Panie ? Za krypto cen .. ure ?

Forum dyskusyjne -- miejsce na portalu gdzie ludzie mogą wymieniać swoje poglądy i prezentować tematy.
Tematy żyją tu tak długo jak pozwalają im na to rozmówcy .
Nie lubi Pan personalnie panaM to logika wskazuje aby nie zaglądać na tematy które zakłada.
Podpowiadam -- nie zaglądać.

Tu nie chodzi o temat, tylko o Pana.

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
3004
#masi nieaktywny
12 listopada 2016r. o 20:34
Nie ma Pan innych pasji? : )

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~Jogo niezalogowany
12 listopada 2016r. o 20:41
Uwielbiam mlode jedrne prostytutki studentki!
~ niezalogowany
12 listopada 2016r. o 22:43
~Jogo napisał(a): Uwielbiam mlode jedrne prostytutki studentki!
Nareszcie mądry,konkretny post prawdziwego mężczyzny.Ja też,co młode,to młode,wystarczy dotknąć,spojrzeć,chce się żyć!
~Piotrek bez włosów niezalogowany
13 listopada 2016r. o 9:34
Ja też lubię takie, dziewiętnaście lat maks... Na zbiorniku takich dużo, siostrzeniec mi pokazywał.
~ niezalogowany
13 listopada 2016r. o 12:06
Panie M,internet nie zapomina .Proszę napisać jak to Panna nazwał ,,technicznego''.Chyba tak jakoś na ,,Q''
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza