Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Specjalna komisja zbada wydatki Rady Rodziców w II LO
~ niezalogowany
24 listopada 2016r. o 13:56
~ napisał(a): Sprostowałem tylko nieprawdziwe informacje. Tyle.

No dobra. Mam inne dane (http://boleslawiec.tv/wideo/wyniki-matur/) i zakończmy ten spór, pokazując, ze nawet w tak drazliwych tematach bolesławianie mogą się porozumieć w obliczu poważniejszych problemów. Oba licea sa fantastyczne i o oba należy dbać jak o dobro narodowe. Pomagajmy. OK?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Rodzic niezalogowany
24 listopada 2016r. o 14:12
Powiatowa komisja nic tu nie da! W starostwie o praktykach dyrektora wydającego pieniądze RR wiedzą, a jedyne co zrobili - to zamiatanie pod dywan, żeby sprawy nie było.
Pan dyrektor proszący o kontrolę wydatków RR to kpina - powinien nazwać rzeczy po imieniu i poprosić o kontrolę swoich wydatków tzw funduszu dyrektora, w którym to on zakupuje alkohol z pieniędzy rodziców bez ich zgody i poparcia. Największa krzywda w tym, że dyrektor powinien być wizytówką szkoły, wzorem do naśladowania, powinien być autorytet dla naszych dzieci i swoich pracowników. A tu proszę mamy osobę, którą dyscyplinuje Pani Krzyszczak a o której rodzice mówią "popatrz tak się dziecko nie robi..." PRZYKRE
~ja niezalogowany
24 listopada 2016r. o 14:12
no chyba żartują-czy oni PO mają grupowe szkolenia - hanka wali komisje reprywatyzacyjną i przew ma po rodz kontakty z kamienicznikami .Krul (zostało mi po naczelniku PO)wszechświata i europy walnął komisję PO do afery taśmowej PO.
A u nas nie lepiej PO powoła PO do zbadania PO ...ale jaja ,ale jaja,, cytując inną POślankę
~ja niezalogowany
24 listopada 2016r. o 14:16
dobra walimy propozycje kto do komisji, moja jest taka;
-biegły rewident z Wrocławia
-dwóch przedstawicieli urzędu skarbowego
-dwóch przedstawicieli kuratorium z Warszawy
-prokurator
-dwóch policjantów śledczych.
~jan niezalogowany
24 listopada 2016r. o 14:31
~ja napisał(a): dobra walimy propozycje kto do komisji, moja jest taka;
-prokurator

Dobre, choć kuratorium to z Wrocławia, ostatnio znajdowali babole w Statucie tej szkoły. Jednak oprócz składu ważne jest też określenie zakresu badania, a w tym Starostwo ma już doświadczenie. W zeszłym roku przecież także powoływali speckomisję "trzepiącą" IILO, ale umiejętne ograniczenie "okresu" zainteresowania zmniejszyło straty jakie znalazły się w raporcie.
~ja niezalogowany
24 listopada 2016r. o 14:36
~jan napisał(a):
~ja napisał(a): dobra walimy propozycje kto do komisji, moja jest taka;
-prokurator

Dobre, choć kuratorium to z Wrocławia, ostatnio znajdowali babole w Statucie tej szkoły. Jednak oprócz składu ważne jest też określenie zakresu badania, a w tym Starostwo ma już doświadczenie. W zeszłym roku przecież także powoływali speckomisję "trzepiącą" IILO, ale umiejętne ograniczenie "okresu" zainteresowania zmniejszyło straty jakie znalazły się w raporcie.

nie to znalazł rodzic i zgłosił
~ niezalogowany
24 listopada 2016r. o 14:47
Ciekawe komu zależy na pognębieniu za nic przecież, ale rozdmuchane do niewyobrażalnych rozmiarów - dyrektora szkoły ? Polityka jest okrutna. Teraz MY...
~ja niezalogowany
24 listopada 2016r. o 14:49
kłamaliście rano ,kłamaliście nocą kłamaliście wieczorem
http://bobrzanie.pl/2016/11/23/klamalismy-rano-noca-i-wieczorem/

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza