ale pierdzielenie ...
nie ma tu nikogo kto jasno i precyzyjnie określi kim-czym jest ''bóg''
bzdety o zródłach czy absolutach nic nie znaczą chociaż co do tego drugiego mogę się mylić ....
''Absolut'' może być dla niektórych ''bogiem''
dostępny na wyciągnięcie ręki i stosunkowo tani :D
ale co najważniejsze dostępny zarówno dla katolików ,protestantów ,Żydów (zapewne w wersji koszernej) a nawet ateistów ...
#Pannazdzieckiem nieaktywny 9 stycznia 2017r. o 6:32
Papuga , ale Ty qurwa głupi jesteś. Wiesz o tym przecież , że atom jako taki składa się w 99 procentach z próżni ... sądzisz , że coś takiego , z czego jesteś zbudowany , mogło powstać przez przypadek ? Nie każe Ci dreptać po kościołach , bo sam tego nie robię , ale jeśli masz odrobinę wyobraźni , to powiedz mi ... kto to tak wymyślił ? Bo ćwoki wciąż szukają bozonów Higssa i czarnej materii w kosmosie , a wystarczy tylko matematyka i duch.
Miłego Ci życzę :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Bog jest zywy, realny i prawidzy. Dostepny dla kazdego kto ze szczerego serca chce Go poznac. On jest Bogiem Izaka, Abrahama, Jakuba. Wolamy do Niego w mieniu Jezusa Chrystusa, w ktorym to jedynie z laski mamy zbawienie i zycie wieczne. Zawolaj do Niego chocby dzis drogi czytelniku !
#Pannazdzieckiem nieaktywny 9 stycznia 2017r. o 10:40
Odezwie się , we właściwym dla Ciebie czasie Papugo . Źródło nie zapomina , ja mogę :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.