Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

~~Autyzm czy coś gorszego? niezalogowany
11 stycznia 2017r. o 8:53
To chyba odmiana autyzmu?
Przeczytaj sobie internet, obejrzyj wszystkie media i przeczytaj całą prasę co Gądecki kiedyś komuś (rzekomo) powiedział!
A potem jeszcze domyśl się które słowo z miliona wypowiedzi jest dla autysty nie takie!
Paranoja do kwadratu!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
11 stycznia 2017r. o 9:01
~~Autyzm czy coś gorszego? napisał(a): To chyba odmiana autyzmu?
Przeczytaj sobie internet, obejrzyj wszystkie media i przeczytaj całą prasę co Gądecki kiedyś komuś (rzekomo) powiedział!
A potem jeszcze domyśl się które słowo z miliona wypowiedzi jest dla autysty nie takie!
Paranoja do kwadratu!

oho...kolejny ''lekarz'' :)
mam sobie przeczytać ''internet''? :|

czego zresztą się ''spinasz''? ;)

przecież ty nawet nie zrozumiałeś tego o czym nadmieniłem poruszając sprawę wypowiedzi Gądeckiego ...

i ty coś piszesz o ''paranoi''? ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
11 stycznia 2017r. o 9:20
Moim bogiem jest Pan M.
~~A poza tym wszyscy zdrowi? niezalogowany
11 stycznia 2017r. o 9:27
falco napisał(a):

przecież ty nawet nie zrozumiałeś tego o czym nadmieniłem poruszając sprawę wypowiedzi Gądeckiego ...

A co tu jest do rozumienia?!

To znana osoba publiczna wypowiadająca się pewnie codziennie, może nawet kilkakrotnie!
Jest jakiś obowiązek wsłuchiwania się w Gądeckiego i wróżenia co obsesjonaci sobie o tym myślą? :D
2900
#falco nieaktywny
11 stycznia 2017r. o 9:48
ktoś tam pisze o ''impregnatach'' czy 'paranojach''
ja napisałem tylko o wypowiedzi Gądeckiego która poniekąd mnie zaciekawiła bo była dosyć rzeczowa i odnosząca się do ewentualnych ''konkretnych działań'' w tym konkretnym przypadku ...
to moim zdaniem wypowiedz będąca swoistym ewenementem w licznych wypowiedziach przedstawiciela kleru i każdy zdrowo myślący wie o czym teraz piszę ...

przecież chyba nie napisałem nic co by w tym przypadku ''uderzyło '' w przedstawiciela KK a ktoś tu pisze o ''paranoi''
z autopsji? ;)

Dopisane 11.01.2017r. o godz. 09:48:

''Ksiądz Roman B. przez kilka miesięcy gwałcił i poniżał 13-letnią dziewczynkę. Został skazany, ale po wyjściu z więzienia wrócił do zakonu i nadal odprawia msze. Po tym jak „Duży Format” opisał jego sprawę przewodniczący episkopatu abp Stanisław Gądecki wezwał przełożonych księdza, by wyciągnęli wobec niego konsekwencje.

Metropolita poznański, abp Stanisław Gądecki w liście do przełożonego generalnego Towarzystwa Chrystusowego dla Polonii Zagranicznej ks. Ryszarda Głowackiego napisał, że chociaż czyny ks. Romana B. nie zostały popełnione w archidiecezji poznańskiej, a kapłan nie podlega jurysdykcji arcybiskupa poznańskiego, zwraca się prośbą o jak najszybsze przeprowadzenie kanonicznego postępowania karno-administracyjnego w tej sprawie''

jak ta wypowiedz ma się do pewnej ''wypowiedzi'' niejakiego Hozera?
ano taki że ta ma sens a tamta jest bezgranicznie głupia ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
11445
PanM
11 stycznia 2017r. o 12:33
~~ napisał(a): Moim bogiem jest Pan M.

Zastanowiłeś się dobry człowieku ?

Ja nikomu nie obiecuje życia wiecznego.Nikogo nie straszę ogniem piekielnym.
Nie potrzebuję czci ani modlitwy.Nie mam swoich świątyń , dekalogu .
Ponad wszystko nie chcę żadnych ofiar i danin.
Od otoczenia oczekuję jedynie elementarnej przyzwoitości i uczciwości.

Jeśli dasz radę jesteś przyjęty.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~ niezalogowany
11 stycznia 2017r. o 12:42
PanM napisał(a):
~~ napisał(a): Moim bogiem jest Pan M.

Zastanowiłeś się dobry człowieku ?

Ja nikomu nie obiecuje życia wiecznego.Nikogo nie straszę ogniem piekielnym.
Nie potrzebuję czci ani modlitwy.Nie mam swoich świątyń , dekalogu .
Ponad wszystko nie chcę żadnych ofiar i danin.
Od otoczenia oczekuję jedynie elementarnej przyzwoitości i uczciwości.

Jeśli dasz radę jesteś przyjęty.

Dziękuję ci Bogu, że się odezwałeś do mnie maluczkiego.
~~ niezalogowany
11 stycznia 2017r. o 13:38
falco napisał(a): jak ta wypowiedz ma się do pewnej ''wypowiedzi'' niejakiego Hozera?
ano taki że ta ma sens a tamta jest bezgranicznie głupia ...

Teza o autyzmie wydaje się być bardzo trafna.
Znów żadnych źródeł, dat, linków... Czegokolwiek?!
A może ty sam jesteś autorem tekstów, które niby cytujesz?

Jak można racjonalnie odnieść się do "faktów", które zdają się tkwić wyłącznie w Twojej głowie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza