Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

~~ niezalogowany
25 kwietnia 2017r. o 20:01
~~tlx napisał(a): Ban dla "falco" to przede wszystkim strata dla portalu.
Falco to mądry i nietuzinkowy gość.
Nijakich nikt nie czyta i nikogo nie interesują.
CZEKAMY NA CIEBIE "FALCO" ;)

hhhhhhhhhhhhhhhhhhh
pipa wróć a bolec.info upadnie hhhhh
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~hahahaha waligruchy niezalogowany
25 kwietnia 2017r. o 20:06
http://szczecin.onet.pl/wielebny-ksieze-proboszczu-bardzo-przepraszamy-czyli-jak-radni-pisza-pisma-urzedowe/59s4w3d

Podobna ciemnota jest w Bolesławcu.Ja pitole,XXI wiek i taki ciemnogród.
~~ niezalogowany
25 kwietnia 2017r. o 20:08
Już przez niego upada.
:D
~~ niezalogowany
25 kwietnia 2017r. o 20:18
ciekawe że tak chętnie o sobie nie piszesz
myślę ze to nikt inny a ty jesteś taką pipą dlatego cechy własne chcesz na siłę pzypisać innym
~~alter niezalogowany
25 kwietnia 2017r. o 20:25
to teraz jak go nie ma mogę wrócić? :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 kwietnia 2017r. o 20:27
Widzę , że tworzy się nowy kult jednostki :D . Być może prawdą jest twierdzenie , że Ludzie muszą w coś wierzyć , bo bez wiary są bezwartościowi , tak Im się przynajmniej wydaje :).

A Jezus mawiał , " kochaj bliźniego i siebie " . Ale nie przesadzaj z miłością do własnego ego ;)

Tego ostatniego zdania nie ma chyba w żadnej z Ewangelli :D Ale to prawda !!

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ niezalogowany
25 kwietnia 2017r. o 20:59
a ja tam jestem zadowolony z tego że zniknęli z tematu proboszcze czy jakis wikary
ci który rozwijają się duchowo nie potrzebują nauk kościelnych ani żadnych pseudoteologów garażowych myślących że posiadają patent na jakąś prawdę napisano tu że nic nie jest warty bóg którego sami w sobie nie zauważycie i nich mi ktoś teraz napisze że to nie jest prawda
ciekawe też kto się przyzna że pamięta kto to napisał
~~ niezalogowany
25 kwietnia 2017r. o 21:02
~~ napisał(a): ciekawe że tak chętnie o sobie nie piszesz
myślę ze to nikt inny a ty jesteś taką pipą dlatego cechy własne chcesz na siłę pzypisać innym

Nieuku, nie ośmieszaj się. "Ciemny ludu" wstydu nie masz, analfabetyzm pierwotny w XXI wieku?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza