Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

~~ niezalogowany
25 kwietnia 2017r. o 22:15
~~alter napisał(a): przyznaję się
to ja :D

Falco już nigdy nie spoważnieje 50letni dzieciak.
:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~antyfalconetti niezalogowany
26 kwietnia 2017r. o 6:59
~~ napisał(a):
~~alter napisał(a): przyznaję się
to ja :D

Falco już nigdy nie spoważnieje 50letni dzieciak.
:D

Falco to frustrat , manipulant i oszust.
~~Andrzej77 niezalogowany
26 kwietnia 2017r. o 14:07
Człowiek, któremu górale bezgranicznie ufali, według prokuratora, wykorzystywał seksualnie ich córeczki! Śledczy zebrali dowody na to, że zakonnik i katecheta Grzegorz Z. spod Nowego Targu molestował ponad 20 siedmioletnich dziewczynek. Kiedyś były duchowny odpowie za to przed Bogiem, ale wcześnie stanie przed ludzkim sądem. Za popełnione czyny grozi mu do 12 lat więzienia.
~~ niezalogowany
26 kwietnia 2017r. o 14:57
ciekawe że ten niby to frustrat i oszust falco pisze często o tym a jakoś nikt nie oskarżył go o o kłamstwo i nie zgłosił tego do prokuratury :D
~~ niezalogowany
26 kwietnia 2017r. o 15:42
ktoś tu ma żółte papiery?
~~ niezalogowany
26 kwietnia 2017r. o 15:48
piszesz to z takim przekonaniem że wierzę że masz je w ręku i dlatego wiesz o czym piszesz
~~DO FALLUSA niezalogowany
26 kwietnia 2017r. o 18:02
~~ napisał(a): ciekawe że ten niby to frustrat i oszust falco pisze często o tym a jakoś nikt nie oskarżył go o o kłamstwo i nie zgłosił tego do prokuratury :D

Fajfuś , to musisz być ty.Nie ma tu nikogo kto by sie stawił w twojej obronie.
Pycha cie gubi czy głupota ?
~~ niezalogowany
26 kwietnia 2017r. o 19:08
nie ma?
ja jestem :D a teraz napisz mi ze jestem falco :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza