falco napisał(a): i tylko po to wróciłeś ?-----
oj gościu ..gdzie ja kogoś ''wspierałem '' w jego pisaniu o twoim bracie ...
ogarnij się ...
polecam na otrzeźwienie filmik jaki oglądam ... w temacie o szatanie ...
może to będzie dla ciebie jakąś ''odskocznią '' ;)Dopisane 16.01.2018r. o godz. 20:32:podoba ci się o Adolfie ?
jeśli nie to wrzucam tam drugi ...ciekawy bo jest tam wzmianka o pewnym Polaku ale wytrzymaj do 25 minuty ...;)
wam ...y tez pewna wiedza się przyda ...hahaha
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): ''ocenę zostawię dla siebie ,
chorych powinno się leczyć ''
dobre ...ocenę zostawił sobie ...hahahaDopisane 16.01.2018r. o godz. 19:20:ojej ...nie tylko ja nie lubię pislamistów ...:]
"W tym gabinecie nie obsługujemy pacjentów z PiS, ponieważ wyposażenie zostało zakupione z dotacji funduszy WOŚP” – kartkę z takim napisem miał zamieścić na drzwiach swojego gabinetu lekarz pracujący w Rumii.
Zdjęcie przedstawiające zamieszczoną na drzwiach gabinetu lekarskiego kartkę użytkownik Facebooka Wojciech Wieczorek zamieścił w grupie "Jestem gorszego sortu!". Pod fotografią zaś od razu pojawiło się mnóstwo komentarzy. W odpowiedzi na jeden z nich autor zdjęcia napisał: "NFZ może mi razem z PiS pocałować w...".
Dopisane 16.01.2018r. o godz. 19:26:"Jestem Hitlerem". 128-latek twierdzi, że jest fuhrerem III Rzeszy''
no proszę ...ma 128 lat i nie ma problemu ...
a niejaki jaki twierdzi że ktoś nie może być właścicielem czegoś bo musiał by mieć teraz chyba 123 lata :]
~~ napisał(a): Ujadacz falco nie ma w zwyczaju prostować swoje pierdy?Szczeknie tu,szczeknie tam i leci dalej,taki pudelek.