~~ napisał(a): Ujadacz falco nie ma w zwyczaju prostować swoje pierdy?Szczeknie tu,szczeknie tam i leci dalej,taki pudelek.
''Matka dziękuje wszystkim, którzy jakąkolwiek kwotą wsparli Orkiestrę. Dalej odnosi się do krytyków WOŚP:
Jeśli masz rzucić kamieniem w Owsiaka, rzuć nim we mnie. Zabierz mi mój spokój. Moje - kocham Cie, mamo. Zabierz moje nieprzespane noce. Moje zmęczenie. Zabierz mój płacz. Moja ciemność. Mój strach. Zabierz mi wszystko. Niech Tola umrze. Jeśli masz tyle odwagi.''
Na tym zdjeciu widzicie moja corke Tosie. Tosia za miesiac skonczy 16 lat.
16 lat temu Tosia umierala z powodu raka nadnerczy. Miala kilka tygodni, kiedy trafila do szpitala w ostatnim, czwartym, najbardziej zaawansowanym stadium choroby. Miala przerzuty w watrobie, otrzewnej, szpiku, wszedzie.
W Instytucie Matki i Dziecka, gdzie byla leczona, niemal kazda pompa, inkubator, respirator, byly zakupione z naszych pieniedzy, z pieniedzy WOSP.''
po próżnicy jazgoczecie pislamy :)
Dopisane 17.01.2018r. o godz. 16:26:
Węgry potajemnie przyjęły w 2017 roku około 1300 uchodźców, mimo rządowej antyimigranckiej propagandy. Ujawnił to w rozmowie "Times of Malta" wiceminister spraw zagranicznych Kristóf Altusz, który tłumaczy, że zabieg miał na celu "dobro beneficjentów".
Kristóf Altusz poinformował, że ostry język premiera Wiktora Orbana dotyczący imigrantów jest tylko "językiem polityki", który krytykowany jest na Zachodzie, jednak na Węgrzech nie robi dużego wrażenia. Wiceminister spraw zagranicznych zapewnił, że osoby, które ubiegają się o status uchodźcy, mogą przybyć na Węgry. – Jeśli ktoś chce szukać schronienia na Węgrzech, jesteśmy otwarci. Ale nie mieszajmy definicji. Emigranci zarobkowi nie są uchodźcami ''
ojej ...czyżby ''bratanek '' wypiął się na jakieś bliżej niesprecyzowane wcześniejsze deklaracje ;)
na ale panie Kristóf -Węgry to jednak nie Polska
was problem z imigrantami zarobkowymi nie dotyczy bo bieda u was aż piszczy a tutaj mamy Eldorado i te tysiące jakie zmierzają w stronę Polski zostaną tu na zawsze bo po co im Niemcy ,Francja czy inne ''skandynawy '' ;)
no i gdzie jak nie tu gdzie ''wierzby płaczące i klekot bocianów a Wisła się wije szeroka ''
no gdzie ? :]