Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Oliwkowozielona Budleja niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 21:43
falco napisał(a): Zmoderowano 22.01.2018 godz.21:37 - powód: Proszę nie wklejać na tym portalu zdjęć faszystów. (moderator)

Jak widać nie dotarło?Możesz się łaskawie dostosować do pouczenia moderatora? Dziękuję.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
falco napisał(a): Zmoderowano 22.01.2018 godz.21:37 - powód: Proszę nie wklejać na tym portalu zdjęć faszystów. (moderator)

ok
teraz dopiero przeczytałem ale zdążyłem wcześniej już coś wkleić
to było ostatnie ale skoro już widzę waszą obecność proszę zwrócić uwagę i na obraźliwe posty pewnych ...''kwiatuszków ''
no chyba że w tym nie widzicie nic złego :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
18442
PIS-PO-PRL
M21W2 napisał(a): Panie PRL - dyskutowaliśmy o Stowarzyszeniu Duma i Niepodległość określanym jako nazistowskie , a falko pytał mnie o Winnickiego stąd moja do NIEGO skierowana odpowiedź że Winnicki to Ruch Narodowy jest to inna organizacja . Winnickiego ostatnia wypowiedź to pytanie do władz - dlaczego chcą ścigać nazistów a nie zajmują się komunistami , mogę z tego wysunąć wniosek że obie organizacje ze sobą współpracują .

Tak. To ta organizacja, która "powiesiła" europarlamentarzystów. Bardzo dumnie, bardzo nowocześnie, bardzo narodowo i bardzo po katolicku.
No i skoro Winnicki pyta o ściganie nazistów, to pije do "dumy i nowoczesności" czy do swojej organizacji?
No i na koniec. Śmiesznym jest argument, że stowarzyszenie nie wiedziało o "hobby" swojego przewodniczącego (chyba przewodniczącym był) Zapewne prywatnie był sympatycznym, grzecznym, młodym człowiekiem. 5 piw zamawiał tylko w niedzielę po mszy.

PIS=PO=PRL
2900
#falco nieaktywny
22 stycznia 2018r. o 21:44
~~Oliwkowozielona Budleja napisał(a):

Jak widać nie dotarło?Możesz się łaskawie dostosować do pouczenia moderatora? Dziękuję.

a ty dostosuj się do tego co ja napisałem w uzupełnieniu ..
wtedy będzie ok

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Oliwkowozielona Budleja niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 21:45
Idź już, idź.
~~Marengo Liatra niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 21:48
~~Bordowy Miskant niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 21:51
Falco dobrze się czujesz?? Wyluzuj bo ci serducho pilnie.
Sztraszecznie dziś majaczysz.
~~Bordowy Miskant niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 21:53
Bordowy Miskant??hihi Jak fajnie ukłoniki ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza