Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2900
#falco nieaktywny
22 stycznia 2018r. o 22:34
~~Zielonobrunatna Czeremcha napisał(a):
skorn napisał(a): Coś w tym jest, ci tzw. naziści to margines. Nie ma szans, żeby takie idee, zwłaszcza w tym kraju, trafiły na podatny grunt.

Prawdziwe szkodniki siedzą w Brukseli, dorabiając Polsce gębe.

a jednak widzisz dla pewnej grupy społecznej trafiaja , np. FALCO , ale to margines , tak jak mówisz. Ten margines robi wszystko żeby Polskę oczernić, ale juz zostało im tylko ujadanie i nic więcej . srodowiska anty Polskie robią dzisiaj wszystko żeby pogrążyć Polaków , a takie półgłówki jak Falco powielaja te idee i krzyczą i myślą że dobrze coś robią.

widzisz jaki tem.pak jesteś ?
zero odpowiedzi na zadane pytanie ...wolisz dalej ''pluc ''
chłopie -ty sam dla siebie jesteś problemem ...ja w tobie i takich jak ty nie widzę żadnego :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonobrunatna Czeremcha niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 22:36
falco napisał(a): przestań mi tu pieprzyć jakaś tam ''czeremcho ''
znasz tą historię ? ''gnido '' pisowska ? :)

Janusz Waluś wyemigrował z Polski tuż przed wprowadzeniem stanu wojennego. Osiedlił się w RPA, rządzonej wówczas przez rasistowską Partię Narodową, podtrzymującą system segregacji rasowej. Związał się z Partią Konserwatywną i neonazistowskim Afrykanerskim Ruchem Oporu
Gdy w 1990 roku na wolność wypuszczony został więziony przez 27 lat Nelson Mandela i apartheid zaczynał się chwiać, rasiści postanowili za wszelką cenę nie dopuścić do jego likwidacji. 10 kwietnia 1993, na zlecenie byłego posła Partii Konserwatywnej Clive'a Derby-Lewisa, Waluś zastrzelił Chrisa Haniego, szefa lokalnej partii komunistycznej, przeciwnika apartheidu i zastępcę Mandeli w Afrykańskim Kongresie Narodowym.

Został za to skazany na karę śmierci, zamienioną później na dożywocie. W 1997 roku Waluś stanął w RPA przed Komisją Prawdy i Pojednania, ale ta nie zdecydowała się objąć go powszechną wówczas amnestią. Bo nigdy nie wyraził skruchy za swą zbrodnię.''

znasz czy nie ?

o czym ty człowieku piszesz. Tak myślałem że ty z 1000-lecia nadajesz .
nie podniecaj sie tymi wywodami.
i wyzywaj od gnid pisowskich, gdzies wyczytałem że sam o sobie mówiłeś że ty kulturalny jestes.
Jedynym faszystą na tym portalu to jestes ty Falco.
a tak w ogóle to pie.....sz od rzeczy z tymi twoimi tekstami , skąd ty to bierzesz . Niezle sie usmiałem z ciebie PUSTAKU.
Napisz cos ciekawego jeszcze szmalcowniku.
2900
#falco nieaktywny
22 stycznia 2018r. o 22:37
~~Oliwkowozielona Budleja napisał(a): Falco to prosty trool. Bezwartościowe kopiuj wklej.Ciagle te same głupoty.

bo dzięki temu może łykniecie trochę wiedzy :)
waszym problemem jest to że wy się przed tym bronicie ,pełni strachu że tego nie zrozumiecie ...
obawy zresztą uzasadnione :)

211
skorn
22 stycznia 2018r. o 22:39
Ty żadnej wiedzy nie prezentujesz. Wiedze ma się w głowie, a ty tylko "kopiuj-wklej".

<i>
~~Zielonobrunatna Czeremcha niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 22:41
falco napisał(a):
~~Zielonobrunatna Czeremcha napisał(a):
skorn napisał(a): Coś w tym jest, ci tzw. naziści to margines. Nie ma szans, żeby takie idee, zwłaszcza w tym kraju, trafiły na podatny grunt.

a jednak widzisz dla pewnej grupy społecznej trafiaja , np. FALCO , ale to margines , tak jak mówisz. Ten margines robi wszystko żeby Polskę oczernić, ale juz zostało im tylko ujadanie i nic więcej . srodowiska anty Polskie robią dzisiaj wszystko żeby pogrążyć Polaków , a takie półgłówki jak Falco powielaja te idee i krzyczą i myślą że dobrze coś robią.

widzisz jaki tem.pak jesteś ?
zero odpowiedzi na zadane pytanie ...wolisz dalej ''pluc ''
chłopie -ty sam dla siebie jesteś problemem ...ja w tobie i takich jak ty nie widzę żadnego :)

tępy to ty jestes trolu , ja na twoje pytania nie odpowiadam , mam komu odpowidac. Twoje pytania sa idiotyczne. Odpowiedziałem tylko na twój antypolski komentarz. A ty pustaku jak zwykle wypisujesz te herezje.
2900
#falco nieaktywny
22 stycznia 2018r. o 22:41
ależ ''kulturalna '' czeremcho ...luzik
czyż nie ty nawiązałeś w swoim poprzednim poście do ''gnid'' ?
a więc ja tylko podobnie ci odpowiedziałem ...co w tym złego ?

:)
nic nie wiesz o tym co wkleiłem ?
dziwne ..taki prawie ''patriota '' hahaha

~~Siwy Powojnik niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 22:44
PIS-PO-PRL napisał(a):

Margines, którego banery trafiły na czoło marszu.
Jak już wcześniej napisałem brawo dla "marginesu" za umiejętne promowanie swoich haseł. No chyba, że "margines" nie stanowi problemu dla reszty marszu. To tylko wystawia świadectwo tej "reszcie".

Od takiego marginesu rozpleniła się hitlerowska BRUNATNA ZARAZA !!!
2900
#falco nieaktywny
22 stycznia 2018r. o 23:05
skorn napisał(a): Ty żadnej wiedzy nie prezentujesz. Wiedze ma się w głowie, a ty tylko "kopiuj-wklej".

poważnie ?
trzeba mieć w głowie to gdzie jej szukać ...
a ty ze swoimi linkami ?
przecież ich nie przepisujesz tylko beznamiętnie wklejasz ...
nie rób się mądrzejszy o cepa ...:]

Dopisane 22.01.2018r. o godz. 22:53:

no cóż ..robi się późno więc by do was cokolwiek dotarło jakich to posłów mamy w tym sejmie ..
nawiasem mówiąc ten akurat siedzi tam dzięki komu?...Kukizowi ...hahaha
Prof. Pankowski: To szok
''Inicjatywa posła Winnickiego jeży włos na głowie lokalnych działaczy antyfaszystowskich. Prof. Rafał Pankowski z Collegium Civitas i walczącego z rasizmem i ksenofobią stowarzyszenia Nigdy Więcej początkowo wręcz nie chciał uwierzyć, że jakikolwiek polski polityk mógł wstawić się za mordercą Chrisa Haniego.

- Różne dziwne rzeczy dzieją się ostatnio z dużą intensywnością, ale taka inicjatywa jakiegokolwiek posła RP po prostu nie przyszłaby mi do głowy .Janusz Waluś to postać kultowa w świecie rodzimych neonazistów, człowiek, który bez skrupułów zamordował zastępcę Nelsona Mandeli i omal nie wywołał w RPA wojny domowej. Nigdy za swój czym nie przeprosił i dzisiejsze próby usprawiedliwiania jego czynu, że zamachu miałby jakoby dokonać, gdyż Hani był szefem partii komunistycznej, to zafałszowanie motywów tego zabójstwa. Waluś zamordował go, bo sam był rasistą, chcącym nie dopuścić do obalenia dyktatury białej mniejszości w RPA.''

no co ?..kto wie z jaką to ''inicjatywą '' wystąpił ten ...poseł
śmiało ...piszcie ;)

Dopisane 22.01.2018r. o godz. 23:05:

a to już na dobranoc :)
jak mam niektórych pożegnać ?
czy ''hail '' to będzie cacy ?

''Polscy neonaziści byli od dawna znani. I bezkarni, bo władza ich sprawy umarzała''

''Tylko w latach 2015-18 neonazistowskie spędy odbywały się m.in. we Wrocławiu, w Warszawie, Gdańsku, Dzierżoniowie, Gostyniu pod Poznaniem, Komprachcicach pod Opolem i na Lubelszczyźnie. W 2015 r. na organizację neonazistowskiego zlotu faszystów z Polski, Niemiec i Estonii organizatorzy wynajęli lokal od firmy prowadzonej przez Beatę Żołnieruk, dziś członkinię zarządu krajowego partii Porozumienie Jarosława Gowina.''

dziwne ...lata 2015 -2018 ?
a kto to jest przy władzy ?
kim jest minister sprawiedliwości ?
pomyślmy ...

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza