~~Nadżółkła Jasnota napisał(a): San Escobar vel Ciemnofioletowa Budleja ,zal mu cztery litery sciska ,Znikło ze strony kilka dzisiejszych wklejek autorstwa Ciemnofioletowa Budleja , czyżby dobra zmiana na Bolec - sprzątanie śmieci .
bezdomny podarowal ojcowi Rydzykowi dwa Bentleje , a San Escobar nawet Malucha nie dostal:):):)
~~Nadżółkła Jasnota napisał(a): Owsiak zdradził ile zarabia. "Ludzie mówią: o takich pieniądzach możemy tylko pomarzyć"
Jerzy Owsiak ujawnił, że jego pensja jest uzależniona od poziomu średniej płacy w Polsce. Pomysłodawca i prezes WOŚP twierdzi, że wysokość miesięcznego wynagrodzenia uzgodnił z członkami fundacji.
Moje wynagrodzenie wynosi około 10 tys. złotych netto i nie przekracza trzykrotności średniej pensji w Polsce. Często ludzie mówią: "o takich pieniądzach możemy tylko pomarzyć", ale taką wysokość ustaliłem razem z moimi współpracownikami - mówi Owsiak.
Szef WOŚP podkreślił również, że pułap trzykrotności średniej krajowej jest nieprzekraczalny dla pozostałych pracowników spółki Złoty Melon, która należy do
fundacji. Owsiak tłumaczył, że stosunkowo niskie pensje na najwyższych
stanowiskach w prowadzonej przez siebie firmie stara się wynagradzać podwładnym,
tworząc przyjazne środowisko pracy.
Od 26 lat rozliczamy się z tych pieniędzy przed różnymi instytucjami. Błagam - nie
dałoby się tego schować pod dywan! Zbyt wiele osób to kontroluje - zapewnia prezes
WOŚP.
Ten Owsiak to jednak biedak ,zal mi go, 10 tysiecy na miesiac ,na waciki nie
wystarczy.:):)
M21W2 napisał(a): Znikło ze strony kilka dzisiejszych wklejek autorstwa Ciemnofioletowa Budleja , czyżby dobra zmiana na Bolec - sprzątanie śmieci .