M21W2 napisał(a):~~Nadżółkła Jasnota napisał(a): San Escobar vel Ciemnofioletowa Budleja ,zal mu cztery litery sciska ,Znikło ze strony kilka dzisiejszych wklejek autorstwa Ciemnofioletowa Budleja , czyżby dobra zmiana na Bolec - sprzątanie śmieci .
bezdomny podarowal ojcowi Rydzykowi dwa Bentleje , a San Escobar nawet Malucha nie dostal:):):)
PIS-PO-PRL napisał(a):Dlaczego nie podjął Pan dyskusji z tymi wklejanymi memami . Dla mnie wklejanie memu i komentarz to zaśmiecanie . Niech Pan się zajmie sobą a nie sugeruje co ja bym napisał , chce Pan podjąć dyskusję w jakimś temacie , proszę bardzo , jeżeli szuka Pan zaczepki do pyskówki , dziękuję . Mówią że cudze widzicie swego nie znacie , życzę samych przyjemnych zapachów .PozdrawiamM21W2 napisał(a): Znikło ze strony kilka dzisiejszych wklejek autorstwa Ciemnofioletowa Budleja , czyżby dobra zmiana na Bolec - sprzątanie śmieci .
Te "śmiecie" w wykonaniu PO nazwałby Pan skandalem. W wykonaniu PISu jest ok.
Mówią, że własnego smrodu nie czuć ;)
~~Koralowy Dziewięćsił napisał(a):Przepraszam że nie odpowiem - nie warto .M21W2 napisał(a):~~Nadżółkła Jasnota napisał(a): San Escobar vel Ciemnofioletowa Budleja ,zal mu cztery litery sciska ,Znikło ze strony kilka dzisiejszych wklejek autorstwa Ciemnofioletowa Budleja , czyżby dobra zmiana na Bolec - sprzątanie śmieci .
bezdomny podarowal ojcowi Rydzykowi dwa Bentleje , a San Escobar nawet Malucha nie dostal:):):)
I masz tę twoją solidarność.Pisuj na forum Lwówka ,my miastowi mamy dosyć swych przymułów . W większości zalogowanych .
PIS-PO-PRL napisał(a): nie szukam zaczepki. Stwierdziłem tylko fakt :)
skorn napisał(a): Jaki fakt? San Escobar to zwykły antypisowski spambot. Jeszcze gorszy model niż falco.