Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

14240
M21W2
23 stycznia 2018r. o 17:06
Trudno się z tym nie zgodzić , falko może bym szanował ale on wszystkich prowokuje i jest "nieomylny " .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
15808
#Jozin nieaktywny
23 stycznia 2018r. o 17:12
M21W2 napisał(a): Trudno się z tym nie zgodzić , falko może bym szanował ale on wszystkich prowokuje i jest "nieomylny " .

Falco to Narcyz Boleslawiecki , jak Bolek , ja zrobilem ,ja kazalem ,ja zwyciezylem :):)

Dopisane 23.01.2018r. o godz. 17:12:

Jozin napisał(a):
M21W2 napisał(a): Trudno się z tym nie zgodzić , falko może bym szanował ale on wszystkich prowokuje i jest "nieomylny " .

Falco to Narcyz Boleslawiecki , jak Bolek , ja zrobilem ,ja kazalem ,ja zwyciezylem :):)

A San Escobaranek , to szukajacy dowartosciowania swej mikrej osobowosci:):)
211
skorn
23 stycznia 2018r. o 17:14
Znajdzie coś na portalu wyborczej albo innego 'oka' i przekonany, że poznał bezdyskusyjną PRAWDE, zachwycony samym sobą przychodzi tutaj nauczać.

<i>
14240
M21W2
23 stycznia 2018r. o 17:15
Jozin napisał(a):

Dodam tylko że nie cierpi jak się pisze prawdę a jemu brak argumentów .
17356
#FlapFlap nieaktywny
23 stycznia 2018r. o 17:50

Jak do tej pory (lata 1989 - 2016) zadłużenie Skarbu Państwa przyrastało średnio od kilkunastu do nawet kilkudziesięciu miliardów zł rocznie. Rok 2017 był pierwszym w historii III RP, w którym przyrost długu nie tylko całkowicie wyhamował, ale nawet udało się (bez "skoku na OFE" itp.) zmniejszyć nominalne saldo zadłużenia o kwotę około 800 mln zł. To konsekwencja niskiego deficytu (a tym samym mniejszej potrzeby zaciągania nowych długów) oraz faktu, iż polska złotówka w ub.r. była jedną z najsilniejszych walut na świecie.
~~Ciemnofioletowa Budleja niezalogowany
23 stycznia 2018r. o 18:19
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/p720x720/27073043_2144910312409652_4257657436733186190_n.png?oh=e9c9d362c42940a4c2868bad1b0b7c67&oe=5AE4F5D3
18442
PIS-PO-PRL
23 stycznia 2018r. o 18:40
FlapFlap napisał(a):
Jak do tej pory (lata 1989 - 2016) zadłużenie Skarbu Państwa przyrastało średnio od kilkunastu do nawet kilkudziesięciu miliardów zł rocznie. Rok 2017 był pierwszym w historii III RP, w którym przyrost długu nie tylko całkowicie wyhamował, ale nawet udało się (bez "skoku na OFE" itp.) zmniejszyć nominalne saldo zadłużenia o kwotę około 800 mln zł. To konsekwencja niskiego deficytu (a tym samym mniejszej potrzeby zaciągania nowych długów) oraz faktu, iż polska złotówka w ub.r. była jedną z najsilniejszych walut na świecie.

150 mld zł zajumane z OFE. To były czasy. Tusk przecież jasno mówił, że "chce naszego dobra". Jak mówił, tak zrobił. Obietnicy dotrzymał, a ludzie mówią, że kłamca :D

Dopisane 23.01.2018r. o godz. 18:40:

ale żeby nie było tak wesoło

Poczytaj co PIS planuje zrobić z pieniędzmi które w OFE zostały. Ciekawe czy oburzenie będzie takie samo. Podejrzewam, że tym razem uznane to zostanie nie za kradzież, a "działanie ma rzecz obywateli"

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
23 stycznia 2018r. o 18:45
Od roku 1989 na skutek tzw. - dzikiej prywatyzacji - rozgrabiono lub sprzedano za bezcen nasz majątek narodowy , przykład - Firma Wedel, której właścicielem było państwo zapłaciła 153 miliardy zł podatków w 1991 r., czyli ponad 15 milionów dolarów. Za radą Bank of Boston Ministerstwo Przekształceń Własnościowych zdecydowało sprywatyzować Wedla, wypuszczając 40% akcji dla Pepsico za drobną sumę 25 milionów dolarów. Trudno zrozumieć dlaczego, skoro Nestle dawało 40 milionów dolarów.. Ponadto Pepsico otrzymało jako premię zwolnienie z płacenia podatków na 3 lata… Polityka „prywatyzacyjna” w czasach KLD bez skrupułów umożliwiała usunięcie ludzi z zajmowanych stanowisk, skazując w jednej chwili na „kuroniówkę”. Budowa Huty Warszawa „kosztowała” ponad 3 miliardy dolarów. Została ona odstąpiona za sumę 18,64 miliona dolarów, czyli za 0,061%, ale minister przemysłu i handlu w rządzie Hanny Suchockiej miał powód do zadowolenia, gdyż został przewodniczącym zgromadzenia wspólników.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza