Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Burawy Lilak niezalogowany
11 października 2019r. o 12:10
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/studenci-smiali-nam-sie-w-twarz-jak-upada-najwieksza-polska-uczelnia-wojskowa/zvwg1tb

Rektor z pisowskiego politycznego nadania i jest dramat
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rdzawy Wawrzynek niezalogowany
11 października 2019r. o 12:34
~~Biskupia Cynia napisał(a):
tak dzisiaj nie rozlicza się banasi i szyszków za ich ''wałki''

Ty sobie Szyszką gęby nie wycieraj!
Nie było w kraju większego znawcy problemów leśnictwa i ochrony środowiska!
To że rozmaici nawiedzeni i poszczuci ignoranci i nieuki bez końca wieszali na nim ostatnie psy, nie oznacza, że można by mu coś złego zarzucić!
W przeciwieństwie do oszołomów z Greenpeace, Szyszko to profesjonalny ekolog!
~~Biskupia Cynia niezalogowany
11 października 2019r. o 12:47
nie podniecaj się bo twoje jęki nie robią na mnie wrażenia:]
a szyszką i innymi pisowskimi oszołomami będę -jak to nazywasz- ''wycierał sobie gębę '' bo jak do tej pory wasz prezesina nie wycofał się ze słów o ''gorszym sorcie'' czy ''kanaliach''
min. to w pełni mnie uprawnia do tego bym o pisowcach pisał w podobnym tonie ...

a szyszko?...co z jego ''córką leśnika''?
opłakuje dotąd niedoszły przez przypadek ''etacik''?
~~Rdzawy Wawrzynek niezalogowany
11 października 2019r. o 12:57
Po pierwsze to jestem przeciwnikiem PiS, więc prezes raczej twój!
Po drugie najbardziej typową cechą lewactwa jest szczucie i opluwanie i ciskanie obelg na przeciwników i brak jakiejkolwiek rzeczowej argumentacji w dyskusji!
11 października 2019r. o 13:33
ależ ja wiem że jesteś przeciwnikiem pisu i nawet mnie to cieszy :)
to że jesteś za Konfederacją też ...
dla jasności - nie z przyczyn ideologicznych...;)powiem ci więcej ....podczas ostatniej debaty obok Zandberga nawet podobało mi się to co mówił Bosak ...
~~Burawy Lilak niezalogowany
11 października 2019r. o 13:37
Przyroda szyszce się teraz odwdzięczy - robaki już podchodzą !
11 października 2019r. o 13:41
a to zależy ...
niektóre rodzaje zaczynają ''działać '' w okolicach drugiego tygodnia ...;)
no chyba że założymy że chodzi o ''zemstę '' to wtedy te zapewne rozpoczęły ''działalność '' w drugim dniu ...:]
~~Ciemnogranatowy Nawłoć niezalogowany
11 października 2019r. o 13:42
~~Rdzawy Wawrzynek napisał(a): Po pierwsze to jestem przeciwnikiem PiS, więc prezes raczej twój!
Po drugie najbardziej typową cechą lewactwa jest szczucie i opluwanie i ciskanie obelg na przeciwników i brak jakiejkolwiek rzeczowej argumentacji w dyskusji!

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza