~~Butelkowa Szachownica napisał(a):~~Kremowa Stokrotka napisał(a): [img=1593499107_pv0gky1.jpg]
właściwie to ta mapka pokazuje poparcie dla PIS
znaczące że Duda dostał o prawie 3 miliony więcej głosów niż 5 lat temu
[img=1593537565_147lvt2.jpg]
~~Zielononiebieski Przetacznik napisał(a): a co z nowym podatkiem? czyżbyście nie wiedzieli o kolejnym podatku właśnie wprowadzonym? kur,wi,zja o tym nie mówi?e
juz niedługo za telefon czy tablecik przyjdzie wam zapłacić więcej
a może warto o to zapytać tego kłamcę jak wpadnie do Bolesławca?
będzie z tym trudno bo tak jak tchórz uciekł od debaty tak zapewne i teraz nie będzie możliwości zadawania pytań
~Szkarłatnoczerwona Słonecznica napisał(a): Zadziwiająco empatyczny internauta, wypowiada określenia w rodzaju: ćwierć inteligenci z pisu, miernoty z pisu, powtarzanie kłamstw.
Empatia powinna obowiązywać obustronnie.
~~Burobrązowy Mikołajek napisał(a):~~Butelkowa Szachownica napisał(a):~~Kremowa Stokrotka napisał(a): [img=1593499107_pv0gky1.jpg]
właściwie to ta mapka pokazuje poparcie dla PIS
znaczące że Duda dostał o prawie 3 miliony więcej głosów niż 5 lat temu
[img=1593537565_147lvt2.jpg]
Brawo Panie Prezydencie Duda!
Horus napisał(a): czas najwyższy pogonić tą złodziejską bandę kolesi
Horus napisał(a): czas najwyższy pogonić tą złodziejską bandę kolesi gdzie przekręt goni przekręt ...
gdzie koleżka koleżce załatwia ''fuchę ''a to na maseczki a to na przytulanię państwowej kasy poprzez ''zatrudnienie'' na państwowym ''korycie''
czas pogonić tą złodziejską bandę i nie zastanawiać się ani chwili ...
każdy ich dzień istnienia w polskiej rzeczywistości to niewymierna wręcz strata dla polskiej gospodarki i zwykłych stosunków międzyludzkich ...
ja wam to mówię a wiem co mówię ...:]
i wiem co zaraz przeczytam ...
falco skończ pieprzyć ,jedna zastąpiła drugą ,urodziłeś się wczoraj
gdyby gebels miał TV jaka jest dzisiaj ,to niemce nigdy nie dowiedzieli się że przegrali wojnę,
to ze Ty jesteś za Trzaskowskim ,to nie znaczy że wszyscy są,
pisowskie kmioty...hahaha