Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Donek niezalogowany
23 listopada 2022r. o 11:40
~~Bezpartyjnyzpisemizkukizem napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jarosław Kaczyński napisał(a): Pisałem Ci życiowa ofermo że masz głosować na peło . Oni zrobią Ci dobrze . Inflacja będzie O % HAHAHA .

...a ty obszczańcu - w dwóch lewych butach - tu czego? Spier....j do swojego mentora Putina.

Obszczaniec mówi ,że wyszliśmy z pod ruskiego buta by wejść pod niemiecki but ,i akurat temu dziadydze przypadły dwa lewe buty .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Donek niezalogowany
23 listopada 2022r. o 12:04
~~Donek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bezpartyjnyzpisemizkukizem napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jarosław Kaczyński napisał(a): Pisałem Ci życiowa ofermo że masz głosować na peło . Oni zrobią Ci dobrze . Inflacja będzie O % HAHAHA .

...a ty obszczańcu - w dwóch lewych butach - tu czego? Spier....j do swojego mentora Putina.

Obszczaniec mówi ,że wyszliśmy z pod ruskiego buta by wejść pod niemiecki but ,i akurat temu dziadydze przypadły dwa lewe buty .

Jeden ruski drugi niemiecki.
~~hakelbery niezalogowany
23 listopada 2022r. o 12:13
A ja tam jestem zadowolony. Pracował sobie będę do 67 roku życia, a może jak 4 dni w tygodniu to do 80-tki dociągnę . Wystartuję w przetargu na zasypanie Mierzei, zrobię w c.i.u.l.a. podwykonawców i obłowię się nieźle. Zastosuję się do doktryny Neumana i włos mi z głowy nie spadnie. Swoją płeć to określę na jakąś 48 albo i jeszcze nie wiem, Z rozebranego płotu z granicy ogrodzę swoją posesję by żadne brudasy mi się nie szwędały. Na wczasy to będę fruwał z Berlina a nie jakiegoś CPK. A tunel do Świnoujścia to chyba też nie potrzebny bo jak z Berlina pofrunę na jakieś Malediwy to po co mi plaża nad Bałtykiem. Martwi mnie jedynie ten gaz na ogrzanie chałupy, ale kupię sobie w Niemczech brunatnego węgla bo tylko tam będzie dostępny jak zamknie się Bogatynię w ciągu jednego dnia. Także przyszłość widzę bardzo optymistycznie. A ha. No i jeszcze cieszy mnie to że wg. projektu pani Spurek krowy nie będą gwałcone, albo w ogóle ich nie będzie .
~~J23 niezalogowany
23 listopada 2022r. o 12:16
Mateusz Morawiecki: "Możliwe, że wprowadzimy kryterium dochodowe przy dopłatach do gazu"

Co oni wyprawiają z tym państwem ? Inna cena gazu dla nierobów inne prawo dla tych pracujących. Mandaty dla zwykłych ludzi a dla posłów i komendantów już nie.... rozwalają państwo na całego.
W tym kraju nie można uczciwie pracować, płacić podatki, ZUS, NFZ itd. W tym kraju należy kombinowac, oszukiwać, a najlepiej nie pracować. Czym różni się sytuacja finansowa średnio zarabiającego od niepracujacego? Ano prawie niczym. Temu pierwszemu państwo zabiera podatki i inne daniny i nic mu się nie należy. A ten drugi ustawi się z wyciągnięta ręka i dostaje dopłaty, ulgi, różne plusy, paczki, zwolnienia itp. W sumie jak policzyć to ma podobne pieniądze jak pracujacy. No ale ten biedny to elektorat partii rządzącej. I wszystko jasne.

~~Bubu niezalogowany
23 listopada 2022r. o 13:05
Ty Kloss bogaty to ty pracy chyba nie POwąchałeś? To ty na bogatych głosujesz? To i logikę masz? A ile ci podatków zabrali jak wprowadzili 30 tysi kwoty wolnej?
Ty bogaty ale mam wrażenie , że smutny, pokrzywdzony i kłótliwy. Co?
~~TW bablina niezalogowany
23 listopada 2022r. o 13:35
Nie tylko obsz.cza.ni.ec pójdzie do piekła ale także uego siostrzenica i goebels kurski
~~j23 niezalogowany
23 listopada 2022r. o 13:52
~~Bubu napisał(a): A ile ci podatków zabrali jak wprowadzili 30 tysi kwoty wolnej?

Inflacja jest tą formą podatku, którą można nałożyć bez ustawy....... Zabrali dużo więcej niż dali......
~~Bubu niezalogowany
23 listopada 2022r. o 15:13
~~j23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bubu napisał(a): A ile ci podatków zabrali jak wprowadzili 30 tysi kwoty wolnej?

Inflacja jest tą formą podatku, którą można nałożyć bez ustawy....... Zabrali dużo więcej niż dali......

Smutny jesteś:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.