~~Ceglastoróżowy Szczawik niezalogowany 21 lutego 2018r. o 18:29
co za patologia w tym kraju, prywatny przedsiębiorca tłumaczy sie że on sie rozwija i są problemy. Kogo obchodzi że on sie rozwija i dopiero startuje . Ludzie przychodzą do pracy i za prace należy sie wynagrodzenie i solidna umowa. A ten pajac ewidentnie oszukuje , kłamie. To nie pierwszy pseudo przedsiębiorca w Bolesławcu który dorabia się na oszukiwaniu pracowników. Wypad z takimi łachami.
~~Ołowiana Dalia niezalogowany 21 lutego 2018r. o 18:35
a kierowca chłodni juz nie wspomnnial jak szef zaplacil za jego bezmuzgowośc 7000zł kosztów holowania z niemiec bo po zmianie kól na zimowe zapomnial dokrecic i w czasie drogi mu kolo odpadlo. Pozdrawiam mechanik
~~Krwistoczerwony Kroplik niezalogowany 21 lutego 2018r. o 18:51
szef powinien opublikowac pismo od komornika tego kierowcy niech ludzie widza jak łga klamczuch ile ma alimentów do splaty a później chgodzi i gada ze umowy nie dostał
~~Jasnolawendowa Słonecznica niezalogowany 21 lutego 2018r. o 18:55
baba tego kierowcy to jak robot tylko rodzi i rodzi hahahah co za patologia. Daj ludzią po 500 to jak chomiki. Jak tak dalej chlop bedzie sie rozmnazal to zaniedlugo jak Chinczyków bedzie nas 300stu na m2
~~Liliowoniebieska Smagliczka niezalogowany 21 lutego 2018r. o 19:00
Bo myślałam że jeszcze mam umowę, albo wiedziałam że nie mam umowy, już tak robiłam wcześniej w innych zakładach ale zawsze płacili, do takich rzeczy się przyznajecie jeszcze przed kamerą... Dały się wrobić na pracę bez umowy i jeszcze że niewinne.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.