~Pożółkły Rącznik niezalogowany 8 grudnia 2018r. o 10:29
To co się dzieje na we Francji i wogóle w Unii Europejskiej to naturalna konsekwencja i swego rodzaju pokłosie ludzkiej naiwności. Francja zbierze to co sama zasiała. Zaufali zboczeńcom, wzgardzili Bogiem, wzgardzili tradycjami, etosem pracy. Stworzyli na to miejsce nowego BOŻKA pod postacią multikuluralnego socjalnego nowego porządku świata gdzie każdy ma swoją "prawdę" i każdy "ma prawo" do szczęścia i dobrobytu (bo przecież mu się należy). Politycy mamiąc ludzi wysokim socjalem w końcu znaleźli się pod ścianą. A prawo ekonomii jest niczym prawo grawitacji - niezmienne i dla głupców bezlitosne. Otóż mamy zmierzch demokracji i koniec Wielkiego Żarcia. Nowotwór który drąży świat osiąga powoli ostatnie stadium. Jak wiadomo - demokracja skończy się w momencie kiedy ludzie zorientują się że politycy przekupują wyborców ich własnymi pieniędzmi.
mieczyku :)
sam sobie odpowiedz czy to dla mnie jest ważne ...;)
jak myślisz ?..co ja teraz mogę robić?
myślisz że jest to dla mnie tak zajmujące czy ktoś podpalił budkę czy jest to efektem np.''samozapłonu''?
myślisz że moje myśli krążą tylko w ''orbicie'' Skubiszewskich czy Pileckich?
jeśli tak myślisz to odpiszę podobnie -pudło
guzik mnie to obchodzi :)
co jest ważne?
posprzątałem sobie autko i dokończyłem obiad w ''miedzyczasie'' ;)
a pis czy Francja?
pis wiadomo - ''do wora a wór..''-sam wiesz :]
Francja?...niedługo u nas będzie podobnie ...
czytałem dzisiaj pewne słowa Le Pen ...tak,tak -właśnie tej Le Pen i chociaż jest z innej ''bajki'' niż moja z niektórymi jej opiniami się zgadam ...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.