Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dyrektor K Barczyk

~Ołowianoszary Uczep niezalogowany
10 października 2020r. o 23:43
Jak to jest Panie Barczyk,Roman,Gabrysiak że z pieniędzy otrzymanych na sprzęt od Wojewody w marcu,nie zostały zakupione repiratory ????Chyba to niegospodarnosc I sprawa do NIK-U .???To Pieniądze publiczne!!! PANOWIE!!! A teraz Pan Barczyk lamentuje w swoim ulubionym szkiełku TV że 7 respiratorow na ojomie jest zajetych.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ognista Imperata niezalogowany
12 października 2020r. o 5:12
"""""Jak wynika z naszych informacji rozpoczyna się demontaż urządzeń i przewożenie ich do Rumunii, gdzie podejmą pracę na korzyść tamtejszych obywateli. Zgorzeleckie starostwo czeka zapewne długotrwały proces o odszkodowanie, które trzeba będzie zapłacić firmie Amethyst za wybudowanie budynku radioterapii. Co przy obecnej kondycji finansów samorządowych oznacza nie lada problemy, a może nawet bankructwo powiatu."""".....chcialabym polecić artykuł na zgorzelec.info Panu Gabrysiakowi I Romanowi,co to tak w geny Zofii Barczyk uwierzyli:)Tak ...mamy Kamila Barczyka wielkiego budowniczego szpitala Covidowego w Bolesławcu...i piewcy konsorcjum z Zgorzelcem:)...Panowie wierzcie dalej :)""" oj te geny sugerują klopoty:)) jak I te inwestycje ni z grochy ni z Pietruchy....podobienstwo widac.do Zgorzelca" Chciałabym tylko wspomnieć że firma która demontuje oj sorry,remontuje szpital,jest ta sama co jednoczesnie od 3 lat remontuje Zgorzelecki szpital.Czy to może być przypadek???
~Żółtawobrunatna Iglica niezalogowany
12 października 2020r. o 12:50
Cuda w tym szpitalu :)))))
~~Sepiowa Trzmielina niezalogowany
13 października 2020r. o 11:29
~~Burgundowy Rojnik napisał(a): Odwalcie się od Dyrektora Barczyka. Skoro ktoś wcześniej na dużo wyższym szczeblu ustalił, że szpitale mają jak przedsiębiorstwa przynosić zyski, to chłop robi to za co go rozliczają. Dzisiaj za pacjenta z wirusem jest dużo większa kasa jak za chorego na inną chorobę. Więc doi kasę z NFZ tu i trudno mu się dziwić. A co do budowy szpitala z kontenerów to chcę tu wszystkich uświadomić, że taki jest obecnie trend na świecie. Odchodzi się od potężnych szpitali molochów, gdzie jak trzeba wstawić nowoczesny sprzęt diagnostyczny to jest problem natury konstrukcyjnej budynku. Budynki naszego szpitala już tyle razy były remontowane, że tam są już wyhodowane mutanty bakterii dużo groźniejszych niż wirus. Powstanie oddział zakaźny całkiem oddzielny i bardzo dobrze. Choremu jest obojętne, czy leży na 3 piętrze, czy budynku kontenerowym z pełnym zapleczem sanitarnym.

''Odwalić się '' można ;-P Jeśli masz kasę to jeśli nie przyjmą Cię w Bolesławcu to możesz sobie pojechać do PRYWATNEJ KLINIKI'' gdzieś tam na Dolnym Sląsku lub dalej...a teraz sobie wyobraź ludzi chorych w Bolesławcu, bez pieniędzy i prawa jazdy w rodzinie.... gdzie mają się udać ??? Nigdzie nie znalazłam informacji na temat tego gdzie mam się udać w nagłym przypadku jak nie mam COVIDA a np. mam zawał ...czy szpital udzieli mi pomocy, czy mam brać ''taxi'' i mają mnie wozić aż któryś szpital ''ościenny'' mnie przyjmie z łaską...czy może mam od razu wezwać księdza i się wyspowiadać ...Chodzi chyba o to wszystkim, że mieszkańcy Miasta Bolesławiec i podległych Gmin chcą wiedzieć czy zostanie im udzielona pomoc medyczna w nagłej sytuacji nie związanej bezpośrednio z COVIDEM... Np. zawał, wylew, skręt kiszek, wyrostek etc....GDZIE TAKI PACJENT MA SIĘ ZGŁOSIĆ???
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
13 października 2020r. o 11:49
~~Sepiowa Trzmielina napisał(a):
~~Burgundowy Rojnik napisał(a): Odwalcie się od Dyrektora Barczyka. Skoro ktoś wcześniej na dużo wyższym szczeblu ustalił, że szpitale mają jak przedsiębiorstwa przynosić zyski, to chłop robi to za co go rozliczają. Dzisiaj za pacjenta z wirusem jest dużo większa kasa jak za chorego na inną chorobę. Więc doi kasę z NFZ tu i trudno mu się dziwić. A co do budowy szpitala z kontenerów to chcę tu wszystkich uświadomić, że taki jest obecnie trend na świecie. Odchodzi się od potężnych szpitali molochów, gdzie jak trzeba wstawić nowoczesny sprzęt diagnostyczny to jest problem natury konstrukcyjnej budynku. Budynki naszego szpitala już tyle razy były remontowane, że tam są już wyhodowane mutanty bakterii dużo groźniejszych niż wirus. Powstanie oddział zakaźny całkiem oddzielny i bardzo dobrze. Choremu jest obojętne, czy leży na 3 piętrze, czy budynku kontenerowym z pełnym zapleczem sanitarnym.

''Odwalić się '' można ;-P Jeśli masz kasę to jeśli nie przyjmą Cię w Bolesławcu to możesz sobie pojechać do PRYWATNEJ KLINIKI'' gdzieś tam na Dolnym Sląsku lub dalej...a teraz sobie wyobraź ludzi chorych w Bolesławcu, bez pieniędzy i prawa jazdy w rodzinie.... gdzie mają się udać ??? Nigdzie nie znalazłam informacji na temat tego gdzie mam się udać w nagłym przypadku jak nie mam COVIDA a np. mam zawał ...czy szpital udzieli mi pomocy, czy mam brać ''taxi'' i mają mnie wozić aż któryś szpital ''ościenny'' mnie przyjmie z łaską...czy może mam od razu wezwać księdza i się wyspowiadać ...Chodzi chyba o to wszystkim, że mieszkańcy Miasta Bolesławiec i podległych Gmin chcą wiedzieć czy zostanie im udzielona pomoc medyczna w nagłej sytuacji nie związanej bezpośrednio z COVIDEM... Np. zawał, wylew, skręt kiszek, wyrostek etc....GDZIE TAKI PACJENT MA SIĘ ZGŁOSIĆ???

Chyba do kostnicy :) Ciekawe czy z kartą mieszkańca będzie jakaś promocja? A tak na serio, to ten co zafundował nam takie coś, powinien być wywieziony na taczkach z B-c
~~Migdałowy Pomidor niezalogowany
13 października 2020r. o 16:35
~~Brązowy Dyptam napisał(a):
~~Sepiowa Trzmielina napisał(a):

''Odwalić się '' można ;-P Jeśli masz kasę to jeśli nie przyjmą Cię w Bolesławcu to możesz sobie pojechać do PRYWATNEJ KLINIKI'' gdzieś tam na Dolnym Sląsku lub dalej...a teraz sobie wyobraź ludzi chorych w Bolesławcu, bez pieniędzy i prawa jazdy w rodzinie.... gdzie mają się udać ??? Nigdzie nie znalazłam informacji na temat tego gdzie mam się udać w nagłym przypadku jak nie mam COVIDA a np. mam zawał ...czy

Chyba do kostnicy :) Ciekawe czy z kartą mieszkańca będzie jakaś promocja? A tak na serio, to ten co zafundował nam takie coś, powinien być wywieziony na taczkach z B-c

Mamusia Zofija po wtopie z radioterapią i utopiemiu powiatu ZGORZELECKIEGO ,pokaze jak to będzie;)))) Wszystko się sypnęło Panie Gabrysiak TAK PANIE STAROSTO , a Pan to firmuje pod mecenatem wrobla z ratusza ;),Brak dostepnosci świadczeń medycznych w tym szpitalu to Pana wina i ODPOWIEDZIALNOSC!!!
~~Bławatkowy Bratek niezalogowany
13 października 2020r. o 16:58

"Mamusia Zofija po wtopie z radioterapią i utopiemiu powiatu ZGORZELECKIEGO ,pokaze jak to będzie;)))) Wszystko się sypnęło Panie Gabrysiak TAK PANIE STAROSTO , a Pan to firmuje pod mecenatem wrobla z ratusza ;),Brak dostepnosci świadczeń medycznych w tym szpitalu to Pana wina i ODPOWIEDZIALNOSC!!!""

ach te geny-geny wielkich kłopotów,niedaleko jabłko pada od,,,,,!!!!Zgorzelca ;)
~~Jasnoczerwona Porzeczka niezalogowany
13 października 2020r. o 17:11
~~Bławatkowy Bratek napisał(a):

"Mamusia Zofija po wtopie z radioterapią i utopiemiu powiatu ZGORZELECKIEGO ,pokaze jak to będzie;)))) Wszystko się sypnęło Panie Gabrysiak TAK PANIE STAROSTO , a Pan to firmuje pod mecenatem wrobla z ratusza ;),Brak dostepnosci świadczeń medycznych w tym szpitalu to Pana wina i ODPOWIEDZIALNOSC!!!
""

ach te geny-geny wielkich kłopotów,niedaleko jabłko pada od,,,,,!!!!Zgorzelca ;)

Jezu ,aleś tu durny . I Gabrysiak i Roman potrzebują ciebie w dniu wyborów .
A teraz mają cię i nas w dudzie ,łykając co miesiąc dyszkę na konto .
Ja byłem anty ,jedyna nadzieja w Corwid , podobno ozdrowieńcy znad grobu zmieniają sposób myślenia.
Ciekawe czy jego radni by go poparli ,to mientkie członki
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza