Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~kONFEDERATO niezalogowany
30 maja 2025r. o 23:14
— "Zagłosujcie tak, jak mówi wam wasze sumienie, tak, jak mówi wam wasz rozum. Jestem przekonany, że pomogłem wam w dokonaniu wyboru na tyle, ile mogłem. I to wy musicie teraz podjąć decyzję, co z tym zrobicie" — powiedział Mentzen.

Konfederato pamiętaj, twoja nieobecność w II turze wyborów
to głos oddany na Trzaskowskiego.
"UWOLNIĆ BATMANA"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~demokrato niezalogowany
30 maja 2025r. o 23:34
~~kONFEDERATO napisał(a): — "Zagłosujcie tak, jak mówi wam wasze sumienie, tak, jak mówi wam wasz rozum. Jestem przekonany, że pomogłem wam w dokonaniu wyboru na tyle, ile mogłem. I to wy musicie teraz podjąć decyzję, co z tym zrobicie" — powiedział Mentzen.

Konfederato pamiętaj, twoja nieobecność w II turze wyborów
to głos oddany na Trzaskowskiego.
"UWOLNIĆ BATMANA"

Mentzen nie poparłem Nawrockiego dzisiejsze dementi na wp, manipulancie. Batman pół godziny temu był w TVR.
~~Jasnozielony Koleus niezalogowany
31 maja 2025r. o 6:47
Skandal w prokuraturze w Gdańsku. Wystarczył jeden telefon i znajomości w PiS, by uniknąć więzienia?

''29 maja Prokurator z Wydziału Spraw Wewnętrznych Prokuratury Krajowej skierował do Izby Odpowiedzialności Zawodowej Sądu Najwyższego "wniosek o podjęcie uchwały zezwalającej na pociągnięcie prokuratorki Teresy R.-S. do odpowiedzialności karnej w związku z zachodzącym uzasadnionym podejrzeniem popełnienia przestępstwa przekroczenia uprawnień i utrudniania postępowania karnego poprzez pomoc sprawcom w uniknięciu odpowiedzialności karnej".
Co ustalono do tej pory?
Śledztwo prowadzone w sprawie w Wydziale Spraw Wewnętrznych Prokuratury Krajowej pozwoliło ustalić kilka podstawowych uchybień. Wynika z niego, że w 2019 r. w Prokuraturze Okręgowej w Toruniu prowadzono śledztwo dotyczące m.in. oszustw podatkowych. W związku ze sprawą przedstawiono jednej osobie zarzut "prania brudnych pieniędzy" w porozumieniu z innymi osobami. Podejrzana odmówiła składania wyjaśnień i nie przyznała się do zarzucanego czynu. Prokurator skierował do Sądu Rejonowego w Toruniu wniosek o tymczasowe aresztowanie podejrzanej na trzy miesiące. Po złożeniu dokumentu "prokurator okręgowy w Toruniu otrzymał od (...) Teresy R.-S. ustne polecenie natychmiastowego zwolnienia podejrzanej i cofnięcia wniosku o jej tymczasowe aresztowanie. Polecenie to zostało powtórzone w kilku rozmowach telefonicznych". W trakcie jednej z nich miało paść stwierdzenie, że "prokuratorka Teresa R.-S działa z polecenia ustalonej osoby z Departamentu ds. Przestępczości Gospodarczej Prokuratury Krajowej".

prokurator na telefon?...ło matko....
2019?...''przez ostatnie osiem lat Polska i Polacy...''....;D
14240
M21W2
31 maja 2025r. o 13:16
~~Hortensja perłowa napisał(a): Oj nie czepiaj się napisał ten czy ten bo przecież to to przecież wiejskie chamidło wyzywało tu od ''parów'' i ''ciot''
Więc otrzymał ADEKWATNĄ odpowiedź na swoje chamskie wpisy.

Adekwatna odpowiedź do ciebie i tobie podobnych : - Raz Sierpem Raz Młotem Czerwoną Hołotę .

Dopisane 31.05.2025r. o godz. 13:06:

~~Jasnozielony Koleus napisał(a): Wulgaryzmów i określeń ze świata przestępczego używał tu Lucjan z Ocic i Jan podawał tu niejeden przykład co wypisywało to wiejskie chamisko.

Raz Sierpem Raz Młotem Czerwoną Hołotę. Oszczekieanie czerwonej hołoty na mnie nie działa. Miłego dnia.

Dopisane 31.05.2025r. o godz. 13:16:

Oszczekiwanie na mnie nie działa tylko nogawek szkoda.
~~Jurek niezalogowany
31 maja 2025r. o 13:33
Zostawcie Lucjana ,brata mojego , on razem z Rydzykiem Stocznię uratował , a Wizów to uratował sam jeden.
31 maja 2025r. o 13:42

14240
M...2...1..W....2
29 min. temu

Dziś nie zrobię Tobie tej przyjemności nie wdam się z Tobą w pyskówki .
Podam powód , do takiej mendy jak Ty nic nie dotrze UKU .

ty tchórzliwy wiejski kmiotku bez tego nie potrafisz żyć ...;D
już teraz widać jak cię ''nosi'' sługusie piSSdzielskiej propagandy...
~~Rdzawobrązowa Trzykrotka niezalogowany
31 maja 2025r. o 13:43
~~Jurek napisał(a): Zostawcie Lucjana ,brata mojego , on razem z Rydzykiem Stocznię uratował , a Wizów to uratował sam jeden.

Chyba tylko tą górę odpadów.
31 maja 2025r. o 13:48

11 min. temu
M...2...1...W....2 napisał(a):..............................................................
.
Dziś z rana byłem w kancelarii prawnej w sprawie obelżywego tekstu pisanego przez kogoś kto użył awatara ( ~~ ) , najlepszą drogą jest zgłoszenie do prokuratury , jak prokurator uzna że nie było przestępstwa to poda dane które tylko on może uzyskać abym założył sprawę z powództwa cywilnego , powiem szczerze mam pewne podejrzenia kim jest oszczerca .
;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK