Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAKongres Miedzi
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~cIEMNOŚĆ WIDZĘ niezalogowany
2 czerwca 2025r. o 1:41
Polacy - niebawem tak jak po meczach reprezentacji będziecie śpiewali
" NIC SIĘ NIE STAŁO".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sprzedawczyki niezalogowany
2 czerwca 2025r. o 1:51
Tu Polskę puszczono z dymem
26,3/73,7- Podkarpacie
27,9/72,1- Lubelskie
33,0/67,0- Łódzkie
37,2/62,8 - Podlasie
~~Teraz przyjdzie dziadek i niezalogowany
2 czerwca 2025r. o 1:54
Wieśniaki , chcecie władzy antyunijnych oszołomów ? To niech oni wam teraz płacą .
~~Doczekaliście się niezalogowany
2 czerwca 2025r. o 2:28
Jam mam fajne życie i mi to wali. A wy prostaki teraz poczujecie co sobie wybraliście.
Zobaczymy czy da się żyć z modlitwy.
~~Macie króla niezalogowany
2 czerwca 2025r. o 2:31
Do pałacu wchodzi małpa z brzytwą . Król prostaków i ciemniaków.
~~Pamiętajcie kochani niezalogowany
2 czerwca 2025r. o 3:49
Prezydent Rzeczypospolitej ma niezbyt dużo do powiedzenia ale na pewno może bardzo dużo zaszkodzić.
~~Ku pamięci niezalogowany
2 czerwca 2025r. o 4:49
Aż 28,3% Polaków nie poszło do urn.A tylko 1,6% zabrakło do zwycięstwa dobrej strony mocy .
28,3 % postawiło swój los w rękach tych 1,6%.
Ale teraz to już mądrość po szkodzie.
~~Białobrązowy Lilak niezalogowany
2 czerwca 2025r. o 8:11
niebawem zapłaczą ...;D
A U MNIE BEZ ZMIAN...
nigdy nie uznam tego gangusa ,stręczyciela i kryptofaszola za swojego prezydenta...
wiedziałem że wybór kiedyś na prezydenta elektryka był oparty o spontaniczny ruch społeczny ale wybranie na głowę państwa kryptofaszysty?...
mnie się to w głowie nie mieści ale wiem że w innych -cytując -''pałach'' mogę zrozumieć...;D

dla mnie nic się nie zmieniło więc teraz kreślenie zakładów na dzisiaj...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem