~~Ku pamięci niezalogowany 2 czerwca 2025r. o 4:49
Aż 28,3% Polaków nie poszło do urn.A tylko 1,6% zabrakło do zwycięstwa dobrej strony mocy .
28,3 % postawiło swój los w rękach tych 1,6%.
Ale teraz to już mądrość po szkodzie.
~~Białobrązowy Lilak niezalogowany 2 czerwca 2025r. o 8:11
niebawem zapłaczą ...;D
A U MNIE BEZ ZMIAN...
nigdy nie uznam tego gangusa ,stręczyciela i kryptofaszola za swojego prezydenta...
wiedziałem że wybór kiedyś na prezydenta elektryka był oparty o spontaniczny ruch społeczny ale wybranie na głowę państwa kryptofaszysty?...
mnie się to w głowie nie mieści ale wiem że w innych -cytując -''pałach'' mogę zrozumieć...;D
dla mnie nic się nie zmieniło więc teraz kreślenie zakładów na dzisiaj...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.