Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~prawdziwy Jurek niezalogowany
wczoraj o 18:40
~~Perłowa Karagana napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bracia Rosjanie napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Morelowa Trytoma napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zapytka napisał(a): Czy to pisowce podpalili domy pod Warszawą ?

PiSowcy wraz z Faszystą Bąkiewiczem podpalają całą Polskę !!!!!!

Te wszystkie pożary to nie jest przypadek. Przed chwilą jeden ze strażaków mówił, że źródło ognia w Ząbkach było w kilku miejscach.
Rosja się tu dobrze bawi.
A Polacy wybrali alfonsa, który ruskimi agentami obsadza BBN.
Do tego dziwny czlowiek i na zachodniej granicy...
Gdzie są służby?Zastosowana autokorekta
100/100

100/100 to jesteś fujara i miękiszon , niereformowalny Jurku

To jest kartoflany tłuczek a nie Jurek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
wczoraj o 19:13
Prawdziwy Jurek to dopiero jest tłuczek. Prawdziwy Polak nigdy by nie sprzątał placu którego właścicielem jest szwab.
~~Perłowa Karagana niezalogowany
wczoraj o 20:12
~~ napisał(a): Prawdziwy Jurek to dopiero jest tłuczek. Prawdziwy Polak nigdy by nie sprzątał placu którego właścicielem jest szwab.

Plac to możesz „buratino” , Jurkowi posprzątać ..hahahaha , jak ci brak na chleb i ziemniaki , podaj adres przytułku , coś podeślę …
~~klucznick niezalogowany
wczoraj o 20:48
poddasze 52/5
~~Zaklucz się branie niezalogowany
23 godz. 3 min. temu
~~klucznick napisał(a): poddasze 52/5

Pod takim numerem mieszka fajna kobietka Ania. Ta którą jej stary buc zdradził z koleżanką I ......
~~znam was z Chrobrego niezalogowany
22 godz. 17 min. temu
Czego ty wymagasz od patola. Frajer bardaszany i nic więcej . Śmierdzi kryminałem na odległość.
~~też tam mieszkałem niezalogowany
13 godz. 4 min. temu
Opowiadaj ruro bardaszana.;]]
~~Złocistoruda Kosodrzewina niezalogowany
12 godz. 57 min. temu
~~znam was z Chrobrego napisał(a): Czego ty wymagasz od patola. Frajer bardaszany i nic więcej . Śmierdzi kryminałem na odległość.

Tyle i , aż tyle ci pozostało popisać sobie ….
daj do analizy twój wpis , a uzyskasz odpowiedź …
.. ciężkie dzieciństwo , niepoczytalność , brak szacunku , brak jakichkolwiek cech człowieka ..
A kryminałem śmierdzi oczywiście…
gdybym nie miał litości nad ułomnymi twojego pokroju , ruszył bym drogą Jasia zakładając kapownik ..
co to może zmienić…????

Tyle razy tu ponawiam propozycje , znasz nas z Chrobrego, 50 lat minęło od kiedy opuściliśmy ten zakątek przyzwoitych , przyjaznych ludzi twojego pokroju … ujawnij się , spotkajmy na przysłowiowej kawie , i opowiesz mi historię mojego życia …
będę ci niezmiernie wdzięczny , poznam siebie
z tej innej ( ciemnej strony) …hahahaha..

miłego dnia fantastom i czarownikom…

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza