Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasza Jerozolima.

~~mister wiedzy i uczu niezalogowany
23 maja 2021r. o 10:37
Ty akurat masz tu najmniejsze prawo do oceniania kogoś bo sam jesteś tu największym chamem. Pisano ci o tym wielokrotnie
Teraz nie zasłaniaj się jakimś Marcinem bo z tego co czytałem to i ciebie obiecał tak potraktować.
Nie czytałeś czy po prostu runiesz na kolana i wybłagasz litość.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 maja 2021r. o 10:41
~~mister wiedzy i uczu napisał(a): Ty akurat masz tu najmniejsze prawo do oceniania kogoś bo sam jesteś tu największym chamem. Pisano ci o tym wielokrotnie
Teraz nie zasłaniaj się jakimś Marcinem bo z tego co czytałem to i ciebie obiecał tak potraktować.
Nie czytałeś czy po prostu runiesz na kolana i wybłagasz litość.

Napisał bogu z pod tyldy :D

Parówa , kiedy będę miał zaszczyt pokłonić się i błagać o litość ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~mister wiedzy i uczu niezalogowany
23 maja 2021r. o 11:14
Ty naprawdę myślisz że tylko Horus widzi tu twoje chamskie komentarze?
Wszędzie ,w każdym temacie kto ci o tym napisze ty widzisz tylko Horusa.
Swoją bezdenną głupotę dzisiaj też potwierdzasz .
22258
#Horus nieaktywny
23 maja 2021r. o 11:18
żałosny typ...
nawet ''nauki'' jego forumowej ''mentorki'' do niego nie trafiają...hahaha
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 maja 2021r. o 11:29
~~mister wiedzy i uczu napisał(a): Ty naprawdę myślisz że tylko Horus widzi tu twoje chamskie komentarze?

Niech więc Horus , alias Falco , alias Głupia Papuga , alias równie Głupia Parówa stanie zakuty w średniowieczną zbroję na przeciwko Pannyzdzieckiem i szczeli w pysk Pannę za chamstwo . Ja mogę być alkoholikiem i chamem , ale tchórzem nie jestem .

To co Parówa , jutro na rampie. Czy dzisiaj ?

Wiesz gdzie mnie znaleźć ... :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~sprawiedliwy niezalogowany
23 maja 2021r. o 11:29
Horus napisał(a): żałosny typ...
nawet ''nauki'' jego forumowej ''mentorki'' do niego nie trafiają...hahaha

Po co tu śmiecisz ? Nie wchodź na ten temat jak nie chce cię tego ktoś , kto go założył.
~~te sprawiedliwy niezalogowany
23 maja 2021r. o 11:36
Może dlatego?
Sami szukacie zwady a później drzecie szaty że się ktoś potrafi wam postawić

4335
Pannazdzieckiem 12 godz. 41 min. temu
MissWiedzyUczuc napisał(a): Bardzo proszę o moderowanie tego chama horusa, który cały czas atakuje moją osobe. Dziękuję :_):):):)

A u nas na rampie Droga Miss ... dalej chlamy , gramy i śpiewamy .

Właśnie wróciłem z libacji na rampie i muszę powiedzieć Ci , Droga Miss ... gdyby Janusz T. miał jaja ... wie gdzie jest rampa :D
22258
#Horus nieaktywny
23 maja 2021r. o 11:56
Pannazdzieckiem napisał(a):
Ktoś napisał: ~~mister wiedzy i uczu napisał(a): Ty naprawdę myślisz że tylko Horus widzi tu twoje chamskie komentarze?

Niech więc Horus , alias Falco , alias Głupia Papuga , alias równie Głupia Parówa .........................
To co Parówa , jutro na rampie. Czy dzisiaj ?

Wiesz gdzie mnie znaleźć ... :)

nie szlajam się po rampach z nurasami ...
ale zabieramy psiaki i idziemy na wodospad...

tam chodzą ludzie normalni....;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza