Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

POLSKI ŁAD=DOBRY RZĄD

~~partyna niezalogowany
22 maja 2021r. o 19:54
Koszty tego "Polskiego Ładu" spłacać będą do usr. ..nej śmierci nasze dzieci i wnuki.
Ale winę za to , oprócz Pis-dzielców ponosi w podobnym stopniu beznadziejna, głupia opozycja, działająca bez planu, bez programu i bez politycznego sensu!
Ta właśnie żenująca, głupia opozycja sprezentowała PiS-dzielcom trzecią kadencję.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Chabrowy Mamutowiec niezalogowany
22 maja 2021r. o 20:17
Eeee ja myślę że jeszcze czwartą .
~~Miszcz niezalogowany
22 maja 2021r. o 22:37
Ty , wiecie jakie jaja . Abstrahując od tematu .
Nie mam się gdzie wyżalić ale chciałem zapytać czy spotkaliście się z tym , że na portalu na "I" w sprawach tzw. delikatnych czyt : Kościół albo tęczowi
Moderatorzy zmieniają treść komentarzy czytelników żeby ta zgadzała się z ich kierunkiem
czyli anty-kler i pro-pedałowanie ???
Nie wyzywałem , ni nic . Pieknie , merytorycznie broniłem Kościoła a oni pod moim nikiem napisali zupełnie co innego,przeciwnego !!!
22258
#Horus nieaktywny
22 maja 2021r. o 22:41
a ja się coraz mnie dziwię bo pewne zachowania i tutaj się pojawiają ...

tu moje posty po prostu znikają bez śladu ...
tzn. nie do końca bo robię sobie kopie i zrzuty ...:D

ten też zniknie...:D
~~Ciemnopiwna Magnolia niezalogowany
22 maja 2021r. o 22:44
~~Miszcz napisał(a): Ty , wiecie jakie jaja . Abstrahując od tematu .
Nie mam się gdzie wyżalić ale chciałem zapytać czy spotkaliście się z tym , że na portalu na "I" w sprawach tzw. delikatnych czyt : Kościół albo tęczowi
Moderatorzy zmieniają treść komentarzy czytelników żeby ta zgadzała się z ich kierunkiem
czyli anty-kler i pro-pedałowanie ???
Nie wyzywałem , ni nic . Pieknie , merytorycznie broniłem Kościoła a oni pod moim nikiem napisali zupełnie co innego,przeciwnego !!!

To norma na Nieistotnych :) . Oni tak już tak mają, że lewacka propaganda jest ich misją.
~~Yebac pis niezalogowany
23 maja 2021r. o 7:52

pis to zdrajcy i złodzieje !! A Polacy dali się mamić jak małe dzieci !!
~~Na wieki wiekw niezalogowany
23 maja 2021r. o 8:12
~~Yebac pis napisał(a):
pis to zdrajcy i złodzieje !! A Polacy dali się mamić jak małe dzieci !!

Sami się nie wybrali. Co więcej, suweren potwierdził ten wybór, wybierając niecały rok temu Dudę na kolejną kadencję. Zamiast się tak egzaltować, przyznajmy że jesteśmy społeczeństwem ekonomicznych ...i. Co więcej, społeczeństwem, które niczego nie wymaga od siebie, wszystkich na około dyma, a wszelkie pretensje lecą do mitycznego rządu. Tak jest nałatwiej. Jesteśmy społeczeństwem, które nie szanuje własności wspólnej, nie docenia współpracy społecznej i wartości niematerialnych. Nas interesuje tylko konkret - kasa do rączki.

Po prostu, teraz już widzę to na własne oczy. Na własne oczy widzę, jak ten naród sam pakuje się w bagno zacofania i ciemnoty, po jakimś krótkotrwałym okresie względnego wychodzenia na prostą. Który to już raz w tysiącletniej historii? Trzeci? Czwarty? Jedyna nadzieja w tym, że tym razem, może nikt nas nie najedzie. Będziemy niewolnikami co najwyżej ekonomicznymi, a nie niewolnikami sensu stricte.

Zastosowana autokorekta

~~Celestynowy Cytryniec niezalogowany
23 maja 2021r. o 8:22
~~Miszcz napisał(a): Ty , wiecie jakie jaja . pro-pedałowanie ???

Wiemy, wiemy, metodą "wyparcia" - wstydzisz się swojej orientacji.

Jak to nazywasz, "pro-pedałowanie"? Popatrz na Biedronia, nie jest to groźne, nie umrzesz. Cóż bozia cię takim stworzyła i musisz z tym żyć.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza