~~Yebac pis niezalogowany 2 listopada 2021r. o 13:08
pisoch.uje pozorują religijność chroniąc pedofilii w sutannach, dzieląc Polaków na wymyślonych miesięcznicach, przy deptaniu podziemi Wawelu. Nakazują dziewczętom na lekcjach zakrywać ręce i nogi a sami skazanego za onanizm w parku pisowca upychają na stanowisku w Spółce Skarbu Państwa. Ten który wymyślił zasłanianie dziewczętom rąk i nóg musi mieć niezdrowe ciągoty !.
Pis to najbardziej poje.bany antyPoski bandycki nierząd grozy w historii Polski.
~~Objawienie towarzyskie Przykurcza niezalogowany 2 listopada 2021r. o 17:46
"... do śmierci kobiety przyczynił się wydany jesienią ubiegłego roku wyrok Trybunału Konstytucyjnego. 22 października 2020 r. TK orzekł, że przepis tzw. ustawy antyaborcyjnej z 1993 r. zezwalający na aborcję w przypadku ciężkiego i nieodwracalnego upośledzenia płodu albo nieuleczalnej choroby zagrażającej jego życiu jest niekonstytucyjny."
~~prok Piotrowicz niezalogowany 2 listopada 2021r. o 20:16
Według dokumentów znajdujących się w IPN Andrzej Przyłębski współpracował ze służbami bezpieczeństwa w latach 1979-1980. Współpraca została zakończona w momencie, gdy obecny ambasador RP w Berlinie, rozpoczął indywidualny tok studiów. W czasie współpracy wielokrotnie informował służby o działaniach i poglądach swoich kolegów z uczelni.
Przyłębski w rozmowach z agentem prowadzącym opisywał siebie samego jako ateistę i marksistę. Z notatek operacyjnych wynika jednak, że TW Wolfgang był lojalny wobec ustroju państwa. "
Informował o działalności organizacji niepodległościowych na uczelni w Poznaniu -
~~osiem gwiazdek niezalogowany 3 listopada 2021r. o 11:12
Ciężko i nie komfortowo żyje się pod zaborami piSS w kraju gdzie Rządzi Dyktator i nie mój Prezydent i nie mój Rząd i ogląda się Reżimową TVP i mamy Stan Wyjątkowy. .... pod zaborami piSS jest wielki bajzel w kraju i na granicy. .... strach, wstyd i hańba wszech czasów
~~Wojsko Polskie niezalogowany 3 listopada 2021r. o 12:15
Mi się żyje wspaniale za rządów PIS o nowego roku znowu 600 ZŁ podwyżki ,czyli razem 6000 tyś na rękę . Za peło za 8 lat nierzadow tych Qurew dostałem przez te wszystkie lata może 400 zł .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.