Zastosowana autokorekta
~~M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Nie śmiejcie się z dzieci wierzących w Świetego Mikołaja
Pomyślcie o dorosłych wierzących w Platformę Obywatelską :D
Ja lewicy się nie boję, bo to wszystko zwykłe gnoje. Kto Platformy nie szanuje, ten ma rację, bo to szuje. Zagłosujesz na Gowina uschnie każda twa kończyna. Pójdziesz z TfuSSkiem na jagody , będziesz leczył się na wrzody. Kto popiera zdrajce TfuSSka , umacnia Niemca Ruska, a Kidawa bzdury plecie większych nigdzie nie znajdziecie.. Kto z Rafałem, ten jest kiep i ma pewnie chory łeb. W necie chwali Grześka Brauna, tylko specyficzna fauna. Niech nam żyje ,rządzi PIS, i Kaczyński cwany lis.
~~Radek lord napisał(a):Ktoś napisał: ~~M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Nie śmiejcie się z dzieci wierzących w Świetego Mikołaja
Ja lewicy się nie boję, bo to wszystko zwykłe gnoje. Kto Platformy nie szanuje, ten ma rację, bo to szuje. Zagłosujesz na Gowina uschnie każda twa kończyna. Pójdziesz z TfuSSkiem na jagody , będziesz leczył się na wrzody. Kto popiera zdrajce TfuSSka , umacnia Niemca Ruska, a Kidawa bzdury plecie większych nigdzie nie znajdziecie.. Kto z Rafałem, ten jest kiep i ma pewnie chory łeb. W necie chwali Grześka Brauna, tylko specyficzna fauna. Niech nam żyje ,rządzi PIS, i Kaczyński cwany lis.
Czym piwo różni się od Platformy?
W piwie mety idą do dołu, a w Platformie do góry ;)
A w PISdzie co? czym większy męt tym dostaje większe stanowisko vide Mejza vel Łajza :)
~~Radek lord napisał(a):Ktoś napisał: ~~M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Nie śmiejcie się z dzieci wierzących w Świetego Mikołaja
Czym piwo różni się od Platformy?
W piwie mety idą do dołu, a w Platformie do góry ;)
Dobre, bardzo dobre:)
No co tam platfusy?
~~Radek lord napisał(a):Ktoś napisał: ~~Yebac pis napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/komisja-europejska-uruchamia-procedure-naruszeniowa-przeciwko-polsce-powodem-trybunal-konstytucyjny-6718143662431104a
Jechać z pisowskimi ku...i
TSUE i KE podważają konstytucyjność polskiego Trybunału Konstytucyjnego.
Za chwilę podważą nam Prezydenta, o ile wcześniej "Wieszatiel" nie ziści swoich poetyckich gróźb.
I Komisarza nam wyznaczą - "Wieszatiel" na komisarza... :D