Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Julek niezalogowany
10 października 2023r. o 20:27
Juruś ten wazon boli najbardziej:)

Aha jeszcze te 2zł:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~16okruJ niezalogowany
10 października 2023r. o 20:27
~~Jurko61 napisał(a): .We wtorek przed pomnikiem upamiętniającym katastrofę smoleńską w Warszawie doszło do incydentu z udziałem Jarosława Kaczyńskiego. Prezes PiS chwycił za jeden z wieńców i go zniszczył. Na nagraniu po pomnikiem widzimy, jak kulawy Jarosław Kaczyński najpierw zabiera wieniec i próbuję zerwać z niego tabliczkę. Ostatecznie udaje mu się ją zniszczyć. Potem odstawia wieniec już bez tabliczki pod pomnik.
Kaczyński żąda wylegitymowania mężczyzny

Wokół są policjanci, którzy jednak nie reagują na działania prezesa PiS. Później odgradzają go od mężczyzny, który wszystko nagrywa i krzyczy, że "to jest przestępca" i "proszę go aresztować".
Kaczyński domaga się od policjantów jego wylegitymowania. Mówi, że jest "wiceprezydentem od spraw bezpieczeństwa" i chce znać nazwiska. Do funkcjonariuszy ma pretensje, że nic z tym nie robią.

Wygląda na to, że prezes ma chorobę wieńcową.
~~rafau niezalogowany
10 października 2023r. o 20:29
Tak jak myślałem, Donek padł :)
~~Jurko61 niezalogowany
10 października 2023r. o 20:32
~~16okruJ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): .We wtorek przed pomnikiem upamiętniającym katastrofę smoleńską w Warszawie doszło do incydentu z udziałem Jarosława Kaczyńskiego. Prezes PiS chwycił za jeden z wieńców i go zniszczył. Na nagraniu po pomnikiem widzimy, jak kulawy Jarosław Kaczyński najpierw zabiera wieniec i próbuję zerwać z niego tabliczkę. Ostatecznie udaje mu się ją zniszczyć. Potem odstawia wieniec już bez tabliczki pod pomnik.
Kaczyński żąda wylegitymowania mężczyzny

Wokół są policjanci, którzy jednak nie reagują na działania prezesa PiS. Później odgradzają go od mężczyzny, który wszystko nagrywa i krzyczy, że "to jest przestępca" i "proszę go aresztować".
Kaczyński domaga się od policjantów jego wylegitymowania. Mówi, że jest "wiceprezydentem od spraw bezpieczeństwa" i chce znać nazwiska. Do funkcjonariuszy ma pretensje, że nic z tym nie robią.

Wygląda na to, że prezes ma chorobę wieńcową.

Szkoda że któryś z gliniarzy gwałtownie się nie obrócił i z łokcia małemu w ryj nie przyłożył
~~Trudno nadążyć niezalogowany
10 października 2023r. o 20:35
"Stan Wyjątkowy" wg Onetu
Może już wojenny - rządy junty wojskowej.
trudno nadążyć ;)
~~Ultramarynowy Starzec niezalogowany
10 października 2023r. o 20:36
~~Jurek napisał(a): A co to za wazon ściema czy prawda ???
uważał się za przebiegłego a tu ???
Janusz popatrz jak Izrael jest uzbrojony
i ile rakiet przeleciało , a ty się czepiasz tej jednej nieuzbrojonej rakietki …

odpisałem ci ale post się nie ukazał ...jest za bardzo prawdziwy i nie przeszedł przez sito cen.zu.ry...;D
10 października 2023r. o 20:37
Jurek...to teraz wazon u ciebie na ''tapecie''?
człowieku ...poczytaj o innych prezentach...wiesz coś o takich czy tylko wiesz o tym co powiedział matoł-usz...
to pokazuje jak mało wiesz i opierasz się tylko na tym co przekaz partyjny ci pokaże...
ja mogę wymienić ci tu trzy lub cztery prezenty jakie Tusk dostał od innych ...
10 października 2023r. o 20:39
już chyba wiem w czym ''problem''
nie wolno tu używać słowa izra.el...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza