Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Stachu niezalogowany
19 października 2023r. o 10:07
Rysiek wracaj do Klanu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~donek niezalogowany
19 października 2023r. o 10:20
Mówiłem, że dzień po wygranych wyborach, a przecież wybory wygrało PiS, a my przegraliśmy to o co tyle krzyku.?
~~Turkusowa Szałwia niezalogowany
19 października 2023r. o 11:05
PiS wyleciał na śmietnik historii.
Ze śmieciami nikt nie chce mieć do czynienia.
Chyba że mafie śmieciowe.
~~Jasnofioletowa Borówka niezalogowany
19 października 2023r. o 11:14
to że piSSdzielce tam lądują nie znaczy że tu się zaraz zrobi ''kanada''
ja całym sobą byłem i jestem przeciw piSSdzielcom...
teraz tylko czekam na rozwój sytuacji ...
czekam bo w polskiej ''polityce'' nie raz obserwowałem to że walka o stanowiska i stołki przesłaniała wyborcze obietnice ,potrafiła skłocać nawet przyjazne sobie partie i to jak członkowie jednej partii nagle robili karkołomne volty pokazując tym samym że teraz kiedy ''murzyn zrobił swoje'' oni też będą robić swoje...
to że partie opozycyjne wygrały mnie cieszy ...dopełnieniem tego będzie powołanie rządu a dopóki tego nie ma to sukces jest nazwijmy to połowiczny...
tym bardziej że piSSdzielcy są nieobliczalni a mają przecież jeszcze w zanadrzu ''notariusza'' w Belwederze...;D
~~Bananowy Mikołajek niezalogowany
19 października 2023r. o 11:15
W poniedziałek zakładam firmę. Byle jaką, byleby na wacie.
~~Bananowy Mikołajek niezalogowany
19 października 2023r. o 11:23
~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a): to że piSSdzielce tam lądują nie znaczy że tu się zaraz zrobi ''kanada''
ja całym sobą byłem i jestem przeciw piSSdzielcom...
teraz tylko czekam na rozwój sytuacji ...
czekam bo w polskiej ''polityce'' nie raz obserwowałem to że walka o stanowiska i stołki przesłaniała wyborcze obietnice ,potrafiła skłocać nawet przyjazne sobie partie i to jak członkowie jednej partii nagle robili karkołomne volty pokazując tym samym że teraz kiedy ''murzyn zrobił swoje'' oni też będą robić swoje...
to że partie opozycyjne wygrały mnie cieszy ...dopełnieniem tego będzie powołanie rządu a dopóki tego nie ma to sukces jest nazwijmy to połowiczny...
tym bardziej że piSSdzielcy są nieobliczalni a mają przecież jeszcze w zanadrzu ''notariusza'' w Belwederze...;D

A świeczki to już kupiłeś. Bo przecież byłeś pierwszym po Trzaskowskim by Turoszów zamykać. A swoją drogą to jaki ten los przewrotny. Teraz ja jestem ZA. A mieszkańcy Bogatyni na szczaw i mirabelki.
~~Jasnofioletowa Borówka niezalogowany
19 października 2023r. o 11:44
nie byłem pierwszy by zamykać Turów ale i nie byłem ostatnim...
sprawdź sobie jak w tej sprawie głosował w sejmie pogoda...;D

tak ...los jest przewrotny...
teraz i ty jesteś ''za'' czyli tak jak ja kiedyś i tak jak teraz...;D

było wiele lat na to by postawić na energię odnawialną ...
kto to ''udupił''?
znasz odpowiedź? ;D
~~Trudno nadążyć niezalogowany
19 października 2023r. o 11:47
Syndrom państw postkolonialnych - pogonić wrednych kolonialistów
(angielskich, belgijskich, francuskich e.t.c.)
Kiedy to się już udało zapanowała euforia. Wiktoria!!!
A po kilku tygodniach, gdy entuzjazm opadł, okazało się, że...
magazyny są puste...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza