Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Beka z POmylonych niezalogowany
16 listopada 2023r. o 17:04
Janusz kiedy przebierzesz się za penisa , w Gazecie Wybrańców byś został BOHATEREM .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ha ha niezalogowany
16 listopada 2023r. o 17:12
~~Beka z POmylonych napisał(a): Janusz kiedy przebierzesz się za penisa , w Gazecie Wybrańców byś został BOHATEREM .

Twojej starej Cipa większa od beki .
~~Żółtoruda Rzeżucha niezalogowany
16 listopada 2023r. o 17:14
~~Zdrastwujtie rebiata napisał(a): Przegryw witek przegrała przywileje m.in apartament w sejmie, kelnera i bmw.
Brawo Polacy !

Za to wypuścili z aresztu po 9 miesiącach niewinnego.
~~Niebieskofioletowy Goździk niezalogowany
16 listopada 2023r. o 17:19
Włodzimierz Karpiński POzdrawia wszystkich kryminalistów . Ja PIerdo....e gdzie ja żyje . Kto go wybrał . Janusze ?
~~Hołownia niezalogowany
16 listopada 2023r. o 17:30
Dajcie spokój chłopowi on tylko 5 milionów POdobno łapówki dostał . NIEWINNY .
16 listopada 2023r. o 17:34
Ourwa za 4 lata z Polski nic nie zostanie . Przecież Ci ZŁODZIEJE rozkradną Ją na AMEN .
~~Karpiński POzdrawia niezalogowany
16 listopada 2023r. o 17:36
TERAZ JUŻ WIECIE dla czego PEŁO w ZAKŁADACH KARNYCH ma 95 % POparcia .
16 listopada 2023r. o 17:39
Ja PIERD..E ,a co ze SŁAWECZKIEM , TUSKU ja NIEWINNY .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza