Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do pierdla z przytupem
~~Nadżółkła Maciejka niezalogowany
25 czerwca 2025r. o 11:16
~~siostra Bożenka napisał(a): Jednak nauki Jana nie poszły w las. Musisz go częściej słuchać a może coś z ciebie jeszcze będzie.

Jak bym słuchał rad Jana , cofałbym się w szybkim tempie do ery kamienia łupanego , on grywa w S/T/Sie
Ja na akcjach , w 2000 roku kupiłem po 7 euro Cameco Akcje ( 3000 sztuk ) , niech powęszy i zobaczy ile zysku przyniosły po 15 latach ..
Więc mam prośbę , nie wpychaj mnie w ręce tego utracjusza … On rano wstając myśli że myśli …Hahahaha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasiu niezalogowany
25 czerwca 2025r. o 11:33
To ja ci dam radę o ile z tego zysku stać cię na to.
Kup sobie słownik poprawnej polszczyzny nieuku . ;]]
CO ZA GŁOMB!!!!!!
~~KOalicja przegrywów niezalogowany
25 czerwca 2025r. o 16:55
~~Jasiu napisał(a): CO ZA GŁOMB

Nie ma takiego słowa , głĄbie.
~~Celozja perlista niezalogowany
25 czerwca 2025r. o 17:49
Jest . Głąb kapuściany to wiadomo i głomb Maciejka.
Łapiesz blusa? hehe
~~Żółtorudy Jesion niezalogowany
25 czerwca 2025r. o 18:32
~~Jasiu napisał(a): To ja ci dam radę o ile z tego zysku stać cię na to.
Kup sobie słownik poprawnej polszczyzny nieuku . ;]]
CO ZA GŁOMB!!!!!!

Wo zu brauche ich Buchen , ich habe genug Geld
um bezahlen können einen , der für mich das erledigt
Hahahaha
~~gangusi niezalogowany
25 czerwca 2025r. o 20:07
sutener sfałszowałeś wybory ?
~~Zielonożółta Gunera niezalogowany
27 czerwca 2025r. o 2:30
Polskie więzienia wołają o pomstę do Nieba ,kto siedział w Szwajcarii ,ten wie
~~Jurek niezalogowany
27 czerwca 2025r. o 5:59
Ochroniarz Nawrockiego i Kaczyńskiego z zarzutami: fałszowanie dokumentów, przekazywanie zaświadczeń o ukończeniu kursów ochroniarskich i strzeleckich osobom, które nie brały w nich udziału, oraz przyjmowanie za to łapówek. Grozi mu do 8 lat więzienia!
Gdzie oni się wszyscy szukali i jak się znaleźli? W PiSie nie ma ani jednej uczciwej osoby, mało- okazuje się, że idealnie sobie dopasowali ekipę około PiSowską z alfonsem na czele!
Prawdziwy „kwiat” PiS.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza