Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Polak patriota niezalogowany
12 maja 2025r. o 12:50
"Warszawa nadal celowo niszczy relacje, działając wbrew interesom obywateli" – cytuje wypowiedź Zacharowej państwowa agencja RIA Nowosti. Rzeczniczka rosyjskiego MSZ zapowiedziała również, iż "wkrótce nastąpi odpowiednia odpowiedź na nieodpowiednie kroki" naszego kraju.''

No i prawidłowo. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pytanie za 50 zł niezalogowany
12 maja 2025r. o 13:18
~~Sprawdzone napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pytanie za 50 zł napisał(a): PiSie biedaki, wasze matki cichodajki jak często się badają? Chciałem skorzystać,5 dych nie majątek.

Tobie d-e-b-i..l.u /n-ie:d.o.r.o.bi..o.ny
za bańkę żadna nie da z tym kikucikiem

Nie chcę aby mi dała,tam śmierdzi na kilometr.Ma zagrać na flecie.
~~ niezalogowany
12 maja 2025r. o 16:05
"9 maja premier Donald Tusk i prezydent Francji Emmanuel Macron podpisali w Nancy "traktat" o współpracy. Formalnie, zgodnie z konstytucją, tego typu dokument ten powinien być ratyfikowany przez prezydenta, ale - w czasach demokracji walczącej - nikt nie przejmuje się już takimi kwestiami. Co jednak wynika z analizy wspomnianego dokumentu?
Ten dokument nie powinien zostać ratyfikowany - komentował na portalu X Marek Wróbel, współzałożyciel i prezes zarządu Fundacji Republikańskiej.
Przeczytałem traktat polsko-francuski. W wielu zapisach strony zobowiązują się nie tyle do polepszania dwustronnych relacji, ile pogłębiania integracji europejskiej. Wielokrotnie mówi o europejskiej współpracy, niezależności czy konkurencyjności w dziedzinie bezpieczeństwa, nauki czy gospodarki, jakby istniał jakiś jeden interes, jedno bezpieczeństwo, jedna nauka czy jedna gospodarka europejska - komentuje Wróbel."
~~Ciekawski niezalogowany
12 maja 2025r. o 17:20
Ukraina przywłaszcza sobie ziemie nie swoje, także Polska powinna mieć się na baczności ponieważ Ukraińcy uważają że nasze wschodnie tereny to ich tereny, a Kraków to miasto Ukraińskie okupowane przez Polaków .pisały o tym między innymi Rzeczpospolita i Interia zanim przyszedł rozkaz kochania Ukraińców i nienawidzenia Rosjan .Także zachodnie kanały podają że Ukraina jest największym zagrożeniem dla Polski .Jeśli Ukraina napadnie na Polskę po czyjej stronie stanie Francja po stronie Ukrainy czy Polski ?
~~lekarz dyżurny niezalogowany
12 maja 2025r. o 17:38
~~Ciekawski napisał(a): Ukraina przywłaszcza sobie ziemie nie swoje, także Polska powinna mieć się na baczności ponieważ Ukraińcy uważają że nasze wschodnie tereny to ich tereny, a Kraków to miasto Ukraińskie okupowane przez Polaków .pisały o tym między innymi Rzeczpospolita i Interia zanim przyszedł rozkaz kochania Ukraińców i nienawidzenia Rosjan .Także zachodnie kanały podają że Ukraina jest największym zagrożeniem dla Polski .Jeśli Ukraina napadnie na Polskę po czyjej stronie stanie Francja po stronie Ukrainy czy Polski ?

Aha ,Ukraina tobie to powiedziała , tak samo te zachodnie kanały, łączą się z tobą i ci podają ?
A teraz rozejrzyj się , jest ktoś obok ciebie? ,mrugnij 2 razy jak jest .
~~ niezalogowany
12 maja 2025r. o 18:21
“Czas na masowe deportacje imigrantów z Polski” – pisze Młodzież Wszechpolska, która organizuje w całym kraju antyimigranckie manifestacje pod hasłem “Polska dla Polaków”.
~~ZMP niezalogowany
12 maja 2025r. o 18:22
~~ napisał(a): “Czas na masowe deportacje imigrantów z Polski” – pisze Młodzież Wszechpolska, która organizuje w całym kraju antyimigranckie manifestacje pod hasłem “Polska dla Polaków”.

Zgoda , tylko niech najpierw Kaczyński odda im kasę za wizy.
~~hehe niezalogowany
12 maja 2025r. o 18:32
~~ napisał(a): “Czas na masowe deportacje imigrantów z Polski” – pisze Młodzież Wszechpolska, która organizuje w całym kraju antyimigranckie manifestacje pod hasłem “Polska dla Polaków”.

Parę lat temu ścierwa podczas marszu krzyczeli „Pedały do gazu!”, „Żydzi do Tel Awiwu!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu