Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Ciemnopopielaty Złocień niezalogowany
18 maja 2025r. o 16:11
oto słowo na niedzielę wyborczą
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~stara doradczyni niezalogowany
18 maja 2025r. o 16:18
~~J23 napisał(a): Tusk chwali się… pociągiem do Chorwacji. Polacy pytają: A co z CPK?
Oto dzisiejsza Polska. Donald Tusk osobiście poinformował, że... PKP uruchomi bezpośredni pociąg do Chorwacji. – Może idąc za ciosem spółka CPK odtajni harmonogram swoich prac? – pyta ironicznie posłanka Razem Paulina Matysiak. Czy premier znajdzie czas na odpowiedź? A może już planuje wakacje?
źródło:wpolsce24

Jak ty zaliczasz psychotesty z twoim IQ ?
~~Czarnobrązowy Wilczomlecz niezalogowany
18 maja 2025r. o 19:25
raz na pięć lat ,to się udaje zdać
~~Ciekawe niezalogowany
18 maja 2025r. o 20:00

Węgry zestrzeliły ukraińskie drony które wleciały na terytorium Węgier.
Węgry wyrzuciły ukraińskich dyplomatów oskarżając ich o szpiegostwo
W odpowiedzi ukraińskie SBU zatrzymało 2 węgrów oskarżając ich o szpiegostwo na rzecz Węgier oraz wyrzucono Węgierskich dyplomatów
Węgry przedsunęły swoje czołgi Leopard 2 oraz BTR do punktów granicznych z ukrainą
Węgry to nie Polska gdzie ukraińska rakieta zabiła 2 Polaków i nawet nie przeprosiła bez reakcji ze strony Polskiego rządu .
Ciekawe jeśli dojdzie do konfliktu po czyjej stronie stanie Polska , po stronie Węgier członka NATO ,co było by naszym psim obowiązkiem , czy po stronie ukrainy która nie jest członkiem NATO i zachowuje się do nas wrogo i niewdzięcznie między innymi mając żądania terytorialne wobec Polski i stawiając pomniki mordercom Polaków.jak myślicie ?

~~Ametystowy Przegorzan niezalogowany
18 maja 2025r. o 20:22
ja nie mam w tym względzie żadnych wątpliwości...tyle że muszę tu być precyzyjny...

to nie Polska stanie po stronie ''u..k..r..ów'' a polski(?) nie(rząd) któremu nie przeszkadza że tamci opluwają nasz kraj a Polaków straszą że potopią ich we własnej krwi..
~~Ciekawe niezalogowany
18 maja 2025r. o 20:26
~~Ametystowy Przegorzan napisał(a): ja nie mam w tym względzie żadnych wątpliwości...tyle że muszę tu być precyzyjny...

to nie Polska stanie po stronie ''u..k..r..ów'' a polski(?) nie(rząd) któremu nie przeszkadza że tamci opluwają nasz kraj a Polaków straszą że potopią ich we własnej krwi..

Zgadzam się :)
~~Milioner Donald Tusk niezalogowany
18 maja 2025r. o 20:54
To prawda że Steczkowska od Ukrainy dostała 0 punktów na Eurowizji. A niemcy 12 . Bo nie oglądałem tego gówna.
~~Czarnobrązowy Wilczomlecz niezalogowany
18 maja 2025r. o 20:56
nic nie straciłeś
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza