Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Krwistoczerwony Miłek niezalogowany
19 maja 2025r. o 7:09
100 dni minęło dawno temu.
Te ich obietnice okazały się kłamstwem.
A 30% Polaków (jeżeli można ich nazwać Polakami) nadal wierzy w te ich kłamstwa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskraworóżowy Dzwonek niezalogowany
19 maja 2025r. o 11:49
~~Krwistoczerwony Miłek napisał(a): 100 dni minęło dawno temu.
Te ich obietnice okazały się kłamstwem.
A 30% Polaków (jeżeli można ich nazwać Polakami) nadal wierzy w te ich kłamstwa.

To są naiwne lemingi, których nic nie przekona. W nocy nawet oglądają tvn24. Jak wejdzie pakiet klimatyczny w 2027r. to poczują ból w kieszeni, bo wszystko strasznie zdrożeje. Płacić będziemy za emisje dwutlenku węgla ze swoich pojazdów samochodowych, za ogrzewanie paliwami kopalnianymi, a przez co paliwa kopalniane zdrożeją, kto będzie maił dom nieocieplony to dodatkowe opłaty kary. Kto wie czy ten podatek za emisje dwutlenku węgla nie zostanie doliczony do cen paliw, a przez co wiadomo żywność zdrożeje, energia elektryczna zdrożeje i będziemy coraz biedniejsi, a europosłowie nie odczują tego przy ich zarobkach kilkunastu tysięcy euro za miesiąc plus dieta i za darmo lokum. Naród dopiero oprzytomnieje jak już będzie za późno.
~~Jasio niezalogowany
19 maja 2025r. o 12:02
Napisz mi dlaczego mieliśmy tańszą energie i gaz kiedy sprowadzaliśmy go z Rosji? Napisz mi dlaczego Niemcy nadal to robią a Polska nie.
Sam piszesz że przez paliwa kopalne będziemy więcej płacić za to czy tamto więc jakby sam sobie zaprzeczasz. Napisz może czy europosłowie zarabiający w euro to tylko ci z lewa? Czy Braun palący flagę unijną bierze wypłaty w euro czy w złotówkach. W jakiej walucie ma wypłatę Jaki czy Czarnecki.
~~Płowobrązowy Hiacynt niezalogowany
19 maja 2025r. o 12:16
~~Jasio napisał(a): Napisz mi dlaczego mieliśmy tańszą energie i gaz kiedy sprowadzaliśmy go z Rosji? Napisz mi dlaczego Niemcy nadal to robią a Polska nie.
Sam piszesz że przez paliwa kopalne będziemy więcej płacić za to czy tamto więc jakby sam sobie zaprzeczasz. Napisz może czy europosłowie zarabiający w euro to tylko ci z lewa? Czy Braun palący flagę unijną bierze wypłaty w euro czy w złotówkach. W jakiej walucie ma wypłatę Jaki czy Czarnecki.

Tylko jest pewna różnica, której ty przez zaślepienie nie widzisz. Ci z lewa to nie wiedzą jak eurokołchozowi wleźć ... wiadomo gdzie. A np. Jaki nie raz na i dwa wygarnął wszystkim w europarlamencie prawdę o ich obłudzie i zakłamaniu. O wielkiej gadce o sankcjach na Rosję , a jednocześnie handlu z bandytami na wszelkie sposoby. Kto protestował, jak niemieccy eurodeputowani z pewnej partii koalicyjnej z naszymi lewakami stwierdzili, że obozy zagłady były na terenie Polski tylko dlatego, że niemieckie spoeczeństwo by nie pozwoliło na takie coś na terenie Niemiec? Nie widzisz różnicy??? To nawet mi cię nie żal.
19 maja 2025r. o 18:32
~~Płowobrązowy Hiacynt napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Napisz mi dlaczego mieliśmy tańszą energie i gaz kiedy sprowadzaliśmy go z Rosji? Napisz mi dlaczego Niemcy nadal to robią a Polska nie.

Tylko jest pewna różnica, której ty przez zaślepienie nie widzisz. Ci z lewa to nie wiedzą jak eurokołchozowi wleźć ... wiadomo gdzie. A np. Jaki nie raz na i dwa wygarnął wszystkim w europarlamencie prawdę o ich obłudzie i zakłamaniu. O wielkiej gadce o sankcjach na Rosję , a jednocześnie handlu z bandytami na wszelkie sposoby. Kto protestował, jak niemieccy eurodeputowani z pewnej partii koalicyjnej z naszymi lewakami stwierdzili, że obozy zagłady były na terenie Polski tylko dlatego, że niemieckie spoeczeństwo by nie pozwoliło na takie coś na terenie Niemiec? Nie widzisz różnicy??? To nawet mi cię nie żal.

Ten gość ma klapy na oczach i widać, że zapatrzony jest w lewicę, ale jak od 2027r. solidnie dostanie po kieszeni to dopiero będzie kwiczał. Mówili przez ręce i nogi do głowy jak ktoś był tępy. Dotrze do nich jak gwałtownie zubożeją i życie stanie się coraz droższe. Będzie przebierał w portfelu jak Niemcy, gdy wprowadzili euro i jak o 30 % wszystko podrożało. Wtedy dotrze do lemingów, że dla liberałów liczą się tylko bogaci, a biedni i średni maja tyrać na nich.
~~Kredowobiały Łubin niezalogowany
20 maja 2025r. o 7:31
~~manipulancie napisał(a): ~~Jaskraworóżowy Dzwonek napisał(a):
Jeszcze przed chwilą cały mainstream żył sprawą 28m2 mieszkania Jerzego Ż. któremu Nawrocki udzielił pożyczki pod zastaw i wartość mieszkania. Media pompowały sprawę, odmieniano przez wszystkie przypadki nazwisko Nawrockiego.
Teraz się okazuje że wskutek polityki Trzaskowskiego cała kamienica ludzi nie może wrócić do swoich mieszkań bo miasto zarządzane przez Trzaskowskiego sprzedaje ich dom.
Widział ktoś protestującego Jerzego Ż.? Na Facebook.pl można zobaczyć protestujących mieszkańców kamienicy. Media milczą na ten temat, ponieważ lansują Trzaskowskiego. Rozpoczyna sie dzika reprywatyzacja kamienic część II w wykonaniu PO.

Po pierwsze: część I to była w znacznej części w wykonaniu Pis, np. sprawdź kto wyrzucił śp. panią Jolantę w 2006 r.. Po drugie: kamienica jest w złym stanie technicznym i musi być remontowana. Po trzecie: wszyscy lokatorzy dostali inne lokale. Po czwarte: jeszcze nie zapadła decyzja o sprzedaży, bardzo duże koszty remontu. Po piąte: jakie ty media oglądasz i czytasz, że media milczą - chyba że te twoje propagandowo manipulacyjne,że jest cicho sprawie Marszałkowskiej 66.
.......ty Ruska onuco nie zabieraj głosu bo jesteś Trybunem P.O.
~~Musi niezalogowany
20 maja 2025r. o 8:59
Musi być remontowana musi...... bezapelacyjnie musi
20 maja 2025r. o 11:54
~~Jasio napisał(a): Napisz mi dlaczego mieliśmy tańszą energie i gaz kiedy sprowadzaliśmy go z Rosji? Napisz mi dlaczego Niemcy nadal to robią a Polska nie.

Mieliśmy tańszą energie, ponieważ za Obajtka PKN Orlen dopłacał z zysków do energii, a jak PO przejęło władzę to Orlen idzie na dno, bo zarządza nim gość z PO, który wcześniej zarządzał prasą. Zwolnił ponad 700 doświadczonych menagerów i zostali przyjęci kolesie z KO, którzy o niczym nie maja pojecia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza