~~Krwistoczerwony Miłek napisał(a): 100 dni minęło dawno temu.
Te ich obietnice okazały się kłamstwem.
A 30% Polaków (jeżeli można ich nazwać Polakami) nadal wierzy w te ich kłamstwa.
~~Jasio napisał(a): Napisz mi dlaczego mieliśmy tańszą energie i gaz kiedy sprowadzaliśmy go z Rosji? Napisz mi dlaczego Niemcy nadal to robią a Polska nie.
Sam piszesz że przez paliwa kopalne będziemy więcej płacić za to czy tamto więc jakby sam sobie zaprzeczasz. Napisz może czy europosłowie zarabiający w euro to tylko ci z lewa? Czy Braun palący flagę unijną bierze wypłaty w euro czy w złotówkach. W jakiej walucie ma wypłatę Jaki czy Czarnecki.
~~Płowobrązowy Hiacynt napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Napisz mi dlaczego mieliśmy tańszą energie i gaz kiedy sprowadzaliśmy go z Rosji? Napisz mi dlaczego Niemcy nadal to robią a Polska nie.
Sam piszesz że przez paliwa kopalne będziemy więcej płacić za to czy tamto więc jakby sam sobie zaprzeczasz. Napisz może czy europosłowie zarabiający w euro to tylko ci z lewa? Czy Braun palący flagę unijną bierze wypłaty w euro czy w złotówkach. W jakiej walucie ma wypłatę Jaki czy Czarnecki.
Tylko jest pewna różnica, której ty przez zaślepienie nie widzisz. Ci z lewa to nie wiedzą jak eurokołchozowi wleźć ... wiadomo gdzie. A np. Jaki nie raz na i dwa wygarnął wszystkim w europarlamencie prawdę o ich obłudzie i zakłamaniu. O wielkiej gadce o sankcjach na Rosję , a jednocześnie handlu z bandytami na wszelkie sposoby. Kto protestował, jak niemieccy eurodeputowani z pewnej partii koalicyjnej z naszymi lewakami stwierdzili, że obozy zagłady były na terenie Polski tylko dlatego, że niemieckie spoeczeństwo by nie pozwoliło na takie coś na terenie Niemiec? Nie widzisz różnicy??? To nawet mi cię nie żal.
~~manipulancie napisał(a): ~~Jaskraworóżowy Dzwonek napisał(a):
Jeszcze przed chwilą cały mainstream żył sprawą 28m2 mieszkania Jerzego Ż. któremu Nawrocki udzielił pożyczki pod zastaw i wartość mieszkania. Media pompowały sprawę, odmieniano przez wszystkie przypadki nazwisko Nawrockiego.
Teraz się okazuje że wskutek polityki Trzaskowskiego cała kamienica ludzi nie może wrócić do swoich mieszkań bo miasto zarządzane przez Trzaskowskiego sprzedaje ich dom.
Widział ktoś protestującego Jerzego Ż.? Na Facebook.pl można zobaczyć protestujących mieszkańców kamienicy. Media milczą na ten temat, ponieważ lansują Trzaskowskiego. Rozpoczyna sie dzika reprywatyzacja kamienic część II w wykonaniu PO.
~~Jasio napisał(a): Napisz mi dlaczego mieliśmy tańszą energie i gaz kiedy sprowadzaliśmy go z Rosji? Napisz mi dlaczego Niemcy nadal to robią a Polska nie.