Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~ niezalogowany
20 maja 2025r. o 12:07
Ja pierdzielę!!!! Orlen mi dopłacał do rachunku za prąd? Kur///wa jakoś tego nie widziałem po ich wysokościach.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Uczciwy Karolek niezalogowany
20 maja 2025r. o 13:27
~~Jaskraworóżowy Dzwonek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Napisz mi dlaczego mieliśmy tańszą energie i gaz kiedy sprowadzaliśmy go z Rosji? Napisz mi dlaczego Niemcy nadal to robią a Polska nie.
Sam piszesz że przez paliwa kopalne będziemy więcej płacić za to czy tamto więc jakby sam sobie zaprzeczasz. Napisz może czy europosłowie zarabiający w euro to tylko ci z lewa? Czy Braun palący flagę unijną bierze wypłaty w euro czy w złotówkach. W jakiej walucie ma wypłatę Jaki czy Czarnecki.

Mieliśmy tańszą energie, ponieważ za Obajtka PKN Orlen dopłacał z zysków do energii, a jak PO przejęło władzę to Orlen idzie na dno, bo zarządza nim gość z PO, który wcześniej zarządzał prasą. Zwolnił ponad 700 doświadczonych menagerów i zostali przyjęci kolesie z KO, którzy o niczym nie maja pojecia.

To że kogoś chcą o tumanić to jedno, ale że ktoś daje z siebie zrobić tumana to drugie.
~~Pixie dixie niezalogowany
20 maja 2025r. o 13:57
~~Uczciwy Karolek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskraworóżowy Dzwonek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Napisz mi dlaczego mieliśmy tańszą energie i gaz kiedy sprowadzaliśmy go z Rosji? Napisz mi dlaczego Niemcy nadal to robią a Polska nie.
Sam piszesz że przez paliwa kopalne będziemy więcej płacić za to czy tamto więc jakby sam sobie zaprzeczasz. Napisz może czy europosłowie zarabiający w euro to tylko ci z lewa? Czy Braun palący flagę unijną bierze wypłaty w euro czy w złotówkach. W jakiej walucie ma wypłatę Jaki czy Czarnecki.

Mieliśmy tańszą energie, ponieważ za Obajtka PKN Orlen dopłacał z zysków do energii, a jak PO przejęło władzę to Orlen idzie na dno, bo zarządza nim gość z PO, który wcześniej zarządzał prasą. Zwolnił ponad 700 doświadczonych menagerów i zostali przyjęci kolesie z KO, którzy o niczym nie maja pojecia.

To że kogoś chcą o tumanić to jedno, ale że ktoś daje z siebie zrobić tumana to drugie.

Tumana i nieuka to trzecie
~~J23 niezalogowany
20 maja 2025r. o 14:42
Hej. Orientuje się czy Kierwiński uporał się z pęknięciem zapory w Pilchowicach ? W necie sporo filmów ukazujących zagrożenie jakie stanowi uszkodzona zapora dla całej doliny Bobru a jakoś nie słyszałem żeby fachowiec od zalania działał w temacie!
~~J23 niezalogowany
20 maja 2025r. o 14:44
Odnośnie tego co chwilę temu pisałem to.mam nadzieję że nie czeka na fachowca od Czajki :-)
~~Jaskraworóżowy Dzwonek niezalogowany
20 maja 2025r. o 14:54
~~ napisał(a): Ja pierdzielę!!!! Orlen mi dopłacał do rachunku za prąd? Kur///wa jakoś tego nie widziałem po ich wysokościach.

Tępy chłopie jesteś bardzo. Dopłacał Turonowi. Ile klas szkoły podstawowej skończyłeś? Z Twoich wypowiedzi, że masz niepełna podstawówkę bez obrazy oczywiście.
~~j23 niezalogowany
20 maja 2025r. o 14:58
Muszę tu coś sprostować a mianowicie że nie chodzi tu o Kierwińskiego . Obecnie szuka się odpowiedniego notariusza który odda tą tamę we władanie Karlowi von Novoradzieckiemu
~~Dudu spakowany niezalogowany
20 maja 2025r. o 15:14
Dlaczego Duda zawetował obniżenie składki zdrowotnej dla przedsiębiorców przez którą miliony firm zbankrutowało lub zawiesiło działalność
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza