Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Donald T niezalogowany
24 maja 2025r. o 22:26
Ciągle narzekacie na Tuska że wszystko jest podwyższane ale czeka was zaskoczenie ,będzie obniżka .Każdemu zostanie obniżony wiek .Np mężczyzna który ma teraz 60 lat wiek zostanie mu obniżony o 10 lat i będzie miał 50,a kobiety będą szczęśliwe gdy im się obniży wiek np 40 latka będzie miała 30 lat .To genialne rozwiązanie spowoduje że nie będzie trzeba podwyższać wieku przejścia na emeryturę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płowoszara Szachownica niezalogowany
24 maja 2025r. o 23:29
~~108 konkretów napisał(a): Co szkodzi obiecać ? Te dodatkowe konkrety łykam jak pelikan a później się zobaczy.

~~Trudno nadążyć napisał(a): "...kwota wolna od podatku, to nie jest zobowiązanie wynikające z tej kampanii, ja mówię o tym od lat i jestem absolutnie zdeterminowany.
To jest moja twarda obietnica, że do końca tej kadencji" – Donald Tusk
Czyli należy się spodziewać kwoty wolnej w 2027, w następnej kampanii wyborczej do sejmu. To znaczy obietnicy kwoty wolnej :D:D

gdybyś śledził ,lub oglądał TV (nie w każdej podali)
to TUSK zobowiązał się wprowadzić kwotę60 tyś w 2026 roku
~~Trudno nadążyć niezalogowany
24 maja 2025r. o 23:32
~~Płowoszara Szachownica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~108 konkretów napisał(a): Co szkodzi obiecać ? Te dodatkowe konkrety łykam jak pelikan a później się zobaczy.

Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): "...kwota wolna od podatku, to nie jest zobowiązanie wynikające z tej kampanii, ja mówię o tym od lat i jestem absolutnie zdeterminowany.
To jest moja twarda obietnica, że do końca tej kadencji" – Donald Tusk
Czyli należy się spodziewać kwoty wolnej w 2027, w następnej kampanii wyborczej do sejmu. To znaczy obietnicy kwoty wolnej :D:D
gdybyś śledził ,lub oglądał TV (nie w każdej podali)
to TUSK zobowiązał się wprowadzić kwotę60 tyś w 2026 roku

No nie, w każdej tv podawali, że w 100 dni :D:D
~~Trudno nadążyć niezalogowany
24 maja 2025r. o 23:37
No nie, w każdej tv podawali, że w 100 dni :D:D
"TUSK zobowiązał się wprowadzić kwotę60 tyś w 2026 roku,"
czy jeszcze raz obiecać? ;)
~~Kasztanowa Jodła niezalogowany
24 maja 2025r. o 23:38
Ci "eksperci" od emerytur to przeważnie do tego zusu nie dolożyli w ciągu swojego życia ani złotówki.
Darmozjady wiecznie żyjący na nasz koszt.
A teraz to oni najwięcej dostają na emeryturze a nas chcą zmusić do pracy na nich do śmierci.
60 tys pracuje w samej organizacji mafijnej zwanej zusem.
Do tego armie innych bezużytecznych urzędasów którzy zajmują sie głównie okradaniem uczciwie pracujących ludzi.
Nigdy niczego nie wniesli do gospodarki czerpiąc z pracy innych pełnymi garściami .
Wywalić ich na bruk i całe społeczeństwo będzie miało godziwe życie na emeryturze.
~~Jasnobrązowa Kosodrzewina niezalogowany
25 maja 2025r. o 9:23
~~Donald T napisał(a): Ciągle narzekacie na Tuska że wszystko jest podwyższane ale czeka was zaskoczenie ,będzie obniżka .Każdemu zostanie obniżony wiek .Np mężczyzna który ma teraz 60 lat wiek zostanie mu obniżony o 10 lat i będzie miał 50,a kobiety będą szczęśliwe gdy im się obniży wiek np 40 latka będzie miała 30 lat .To genialne rozwiązanie spowoduje że nie będzie trzeba podwyższać wieku przejścia na emeryturę

Niestety wiek emerytalny zostanie podwyższony, ponieważ Niemcy naciskają na to i PE. Nie należy wierzyć ani jednemu słowu powiedzianemu przez Tuska i jego ekipy.
~~Jasnobrązowa Kosodrzewina niezalogowany
25 maja 2025r. o 18:25
~~Jasnobrązowa Kosodrzewina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Donald T napisał(a): Ciągle narzekacie na Tuska że wszystko jest podwyższane ale czeka was zaskoczenie ,będzie obniżka .Każdemu zostanie obniżony wiek .Np mężczyzna który ma teraz 60 lat wiek zostanie mu obniżony o 10 lat i będzie miał 50,a kobiety będą szczęśliwe gdy im się obniży wiek np 40 latka będzie miała 30 lat .To genialne rozwiązanie spowoduje że nie będzie trzeba podwyższać wieku przejścia na emeryturę

Niestety wiek emerytalny zostanie podwyższony, ponieważ Niemcy naciskają na to i PE. Nie należy wierzyć ani jednemu słowu powiedzianemu przez Tuska i jego ekipy.

Tusk znowu obiecuje przed II turą wyborów prezydenckich kwotę wolna od podatku 60 tys. zł. To są ,, zamki na piasku" jak śpiewał Lady Pank. Drastycznie brakuje pieniędzy w budżecie jak KO przejęła władzę. Kadzenie i okłamywanie społeczeństwa, a dwa razy obiecać to jak raz dać.
~~IPN-KGB niezalogowany
25 maja 2025r. o 18:28
Czyli mam wierzyć że gangus obniży cenę prunda?
Myślę że szybciej zalegalizuje amfę niż obniży cenę za energię .
Jeszcze szybciej fiut zacznie ułaskawiać swoich kolesi bandytów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu