REKLAMA ZSTiP zaprasza
BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Zderzenie dwóch ciężarówek na DK 94, dwie osoby zostały ranne
BolecForum Bolecnauci komentują

Zderzenie dwóch ciężarówek na DK 94, dwie osoby zostały ranne

9 odpowiedzi strona 1 z 2
~~Błękitnawa Krzewuszkagość
Miszcze kierownicy.
Ślisko było? Czy zając z pola wyskoczył?
Dobrze że nie było w okolicy osobówki bo na pewno byłaby jej wina.
~~Żółtobiała Irgagość
Rozwiewając domysły tir chcąc ominąć korek i pojechać na pobliski CPN który był przynajmniej 300m dalej wymyślił że zrobi to pod prąd. Wyjeżdżając na pas ignorując podwójną ciągłą nie zauważył składu z koparką, który nie miał czasu na reakcje. Dziwi mnie to, ze to podobno częsta praktyka w tamtym miejscu. Kierowca próbując wymanewrować skasowal inny pojazd. A szanowny sprawca wyszedł bez rysy dostał mandat i pojechał dalej w trasę. Ktoś kto decyduje się na taki manewr jest dla mnie potencjalnym mordercą i powinno zabrać się mu uprawnienia a nie puszczać dalej między ludzi… Także szanowny Panie wyskoczył nie zając a cały tir. A z Pana wyskoczył *** co się nie wie a wypowie.
~~twoje okogość
~~Żółtobiała Irga napisał(a): Rozwiewając domysły tir chcąc ominąć korek i pojechać na pobliski CPN który był przynajmniej 300m dalej wymyślił że zrobi to pod prąd. Wyjeżdżając na pas ignorując podwójną ciągłą nie zauważył składu z koparką, który nie miał czasu na reakcje. Dziwi mnie to, ze to podobno częsta praktyka w tamtym miejscu. Kierowca próbując wymanewrować skasowal inny pojazd. A szanowny sprawca wyszedł bez rysy dostał mandat i pojechał dalej w trasę. Ktoś kto decyduje się na taki manewr jest dla mnie potencjalnym mordercą i powinno zabrać się mu uprawnienia a nie puszczać dalej między ludzi… Także szanowny Panie wyskoczył nie zając a cały tir. A z Pana wyskoczył *** co się nie wie a wypowie.

A może koparka żle zabezpieczona była i błąd kierowcy ale którego?
~~Cynobrowy Zawilecgość
~~twoje oko napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtobiała Irga napisał(a): Rozwiewając domysły tir chcąc ominąć korek i pojechać na pobliski CPN który był przynajmniej 300m dalej wymyślił że zrobi to pod prąd. Wyjeżdżając na pas ignorując podwójną ciągłą nie zauważył składu z koparką, który nie miał czasu na reakcje. Dziwi mnie to, ze to podobno częsta praktyka w tamtym miejscu. Kierowca próbując wymanewrować skasowal inny pojazd. A szanowny sprawca wyszedł bez rysy dostał mandat i pojechał dalej w trasę. Ktoś kto decyduje się na taki manewr jest dla mnie potencjalnym mordercą i powinno zabrać się mu uprawnienia a nie puszczać dalej między ludzi… Także szanowny Panie wyskoczył nie zając a cały tir. A z Pana wyskoczył *** co się nie wie a wypowie.

A może jesteś głupi. No nie może....
~~Kasztanowordzawa Ostróżkagość
~~twoje oko napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtobiała Irga napisał(a): Rozwiewając domysły tir chcąc ominąć korek i pojechać na pobliski CPN który był przynajmniej 300m dalej wymyślił że zrobi to pod prąd. Wyjeżdżając na pas ignorując podwójną ciągłą nie zauważył składu z koparką, który nie miał czasu na reakcje. Dziwi mnie to, ze to podobno częsta praktyka w tamtym miejscu. Kierowca próbując wymanewrować skasowal inny pojazd. A szanowny sprawca wyszedł bez rysy dostał mandat i pojechał dalej w trasę. Ktoś kto decyduje się na taki manewr jest dla mnie potencjalnym mordercą i powinno zabrać się mu uprawnienia a nie puszczać dalej między ludzi… Także szanowny Panie wyskoczył nie zając a cały tir. A z Pana wyskoczył *** co się nie wie a wypowie.

Błąd kierowcy który przekroczył podwójną ciągłą i miał plan jechać pod prąd. Wyskoczył prosto przed srebrnego Mercedesa. Wyjerzdzajac zablokował nie jeden ale dwa dostępne w tamtą stronę pasy. Także nie było szans na wyhamowanie ani przejazd bokiem.
~~Brunatna Rzeżuchagość
~~twoje oko napisał(a):

Błąd kierowcy który przekroczył podwójną ciągłą i miał plan jechać pod prąd. Wyskoczył prosto przed srebrnego Mercedesa. Wyjerzdzajac zablokował nie jeden ale dwa dostępne w tamtą stronę pasy. Także nie było szans na wyhamowanie ani przejazd bokiem.
~~Tiry na tory gość
No i właśnie takim odrazu powinno się zabierać prawo jazdy, najlepiej do 3go pokolenia.
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.